Nagihan'ın 'müptezel' dediği yarışmacı kim? Survivor'da neler oluyor? Nagihan'ın itirafları şok üstüne şok yaşattı

Nagihan'ın 'müptezel' dediği yarışmacı kim? Survivor'da neler oluyor? Nagihan'ın itirafları şok üstüne şok yaşattı

Nagihan Karadere, hangi yarışmacıya 'müptezel' dedi? Survivor All Star'da neler oluyor? Nagihan'ın itirafları şok üstüne şok yarattı...

Survivor All Star’da heyecan dolu bir eleme yaşandı. Yunus Emre, Atakan ile girdiği mücadeleyi kaybederek finale adını yazdıramadı ve yarışmaya veda etti. Ancak Yunus Emre'nin elenmesiyle birlikte ortaya çıkan iddialar, yarışmanın takipçilerini şaşkına çevirdi.

KAVGA VE CEZALARLA DİKKAT ÇEKEN YUNUS EMRE

Survivor Yunus Emre kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Survivor 2022 yedek yarışmacısı Yunus Emre Özden hangi yıl yarıştı?

Yarışmanın ilk gününden itibaren kavgaları ve aldığı cezalarla gündemden düşmeyen Yunus Emre hakkında, eski yarışmacı Nagihan Karadere’den çarpıcı iddialar geldi. Nagihan, Yunus Emre'nin sebep olduğu bir jet ski kazasını hatırlatarak, "Ben saliselerle şu an hayattayım verilmiş sadakam varmış. Onun gerzekliği yüzünden ben b.k yoluna gitmiş olacaktım" ifadelerini kullandı.

"PİS MÜPTEZEL"

Survivor Nagihan estetik harikası oldu! Görenler "Bu kim" dedi! Bakın ne hale geldi?

Nagihan’ın iddiaları bununla sınırlı kalmadı. Kazanın basit bir kaza olmadığını belirten Nagihan, Yunus Emre'nin kendisine "İşim yarım kaldı" dediğini iddia etti. Nagihan, "Ayrıca darp olayı da var ona hiç girmiyorum bile elim bandajlı gezdiğim zamanlar ciddi bir olay yaşadık pis müptezel krizlere girdi darp etti beni bol küfürler tabii bende altta kalmadım" diyerek şok edici açıklamalarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN