Nakit sıkıntısına İş Bankası jesti! Tamı tamına 10.000 TL'yi koşulsuz şartsız verecek: Kredi arayanlara ilaç gibi kampanya

Nakit sıkıntısına İş Bankası jesti! Tamı tamına 10.000 TL'yi koşulsuz şartsız verecek: Kredi arayanlara ilaç gibi kampanya

Ekonomik sıkıntı yaşadığımız şu günlerde milyonlarca vatandaşı sevindirecek bir haber geldi. İş Bankası nakit sıkıntısı yaşayan 10.000 TL vereceğini duyurdu. İşte detaylar...

İş Bankası nihayet müşterilerini memnun edecek bir haber aldı. Maddi zorluk yaşayanların yüzünü güldüren bu haber dikkatleri üzerine çekti.

iş bankası

İŞ BANKASI HERKESE 10.000 TL VERİYOR! ŞUBEYE GİTMEDEN HEMEN ALIN

Son dönemde enflasyon göstergelerinde yaşanan artış nedeniyle vatandaşların nakit ihtiyacı arttı. Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar anında para çekebilecekleri bankalara yönelmeye başladı. Öncelikli olarak adından söz ettiren bankaları tercih eden vatandaşlara İş bankası da yeni bir kredi seçeneği sundu. İş Bankası'nın herkese 10 bin TL dağıttığı müjdesi dikkat çekti. İş Bankası internet şubesi üzerinden başvuru yapmanız durumunda faizsiz nakit avans seçeneği sunulur. 31 Ocak 2023, nakit havaleye başvurmak ve yararlanmak için son gün olarak belirlendi.

İŞ BANKASI 10.000 TL VERİYOR

İş Bankası'nın nakit sıkıntısı yaşayan müşterilerine 10 bin TL nakit para vereceği bildirildi. Sunulan indirim sadece yeni müşterilere verilmektedir, ancak online başvuru yapanlara verilmektedir. İş Bankası 10.000 TL seçeneklerini kullanmak için İşCep uygulamasında "Müşteri olmak istiyorum" bölümünden kart başvurusu yapmanız gerekmektedir. Başvurusu onaylanan müşteriler için geçerli olan kampanyadan taksitli avans kısmına tıklayarak yararlanabilirsiniz. Taksitli nakit avans 300 TL ile 10.000 TL arasında değişmekle birlikte bazı kartlar için sunulmaktadır.

Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre bazı kartlardan kullanılacak nakit avans geçerli olacaktır. Kampanyadan yaralanacak kartlar şunlardır:

İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları, (Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariçtir). Yer almaktadır.

KAMPANYA DETAYLARI:

Kampanyadan İşCep müşterisi olmak istiyorum özelliği ile İş Bankası müşterisi olan ve başvuru kartı onaylanan müşteriler 31.01.2023 tarihine kadar faydalanabilir.

Her müşteri kampanyadan sadece bir kez faydalanabilir. Faizsiz TNA'nın vadesi 5 aydır. Etkin faiz, 5 aydan farklı ve 10.000 TL'yi geçen vadelere uygulanır.

Kampanya kapsamı İşCep, müşteri olmak istiyorum fonksiyonu üzerinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı talebinde bulunarak başvurusu onaylanan müşteriler için geçerlidir.

Kampanyadan yararlanmak için kullanılan taksitli nakit avans 300 TL - 10.000 TL'dir.

Kredi kartı başvurusu onaylandıktan sonra her müşteriye 7 gün içinde promosyon görevi yapılır ve promosyondan yararlanma süresi 1 yıldır. Kampanyaya

Kampanyaya dahil olan kartlar: İş Bankası bireysel kredi kartları, İş Bankası ticari kredi kartları (bedava kredi kartı, İş Bankası Vergi Kartı, İş Bankası bireysel kartı, KGF kartı hariç).

İş Bankası kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Türkiye İş Bankası'na yapılan bu başvurulardan sonra vatandaşlar, mobil uygulamayı indirerek başvurularının onaylanması halinde 10 bin liralık ödeme alabiliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN