Nasıl bir eşe ihtiyacın var? Bir resim seç, sana söyleyelim

Nasıl bir eşe ihtiyacın var? Bir resim seç, sana söyleyelim

Çoğu insan hayat yolunda yalnız yürümek istemez. Size sunduğumuz 9 resimden birisini seç ve sana nasıl bir yol arkadaşı aradığını söyleyelim.

Size sunduğumuz 9 resimden ilk dikkatinizi çeken hangisi? Seçimizi bir bakışta yapmalısınız?

es-testi.jpg

1. GERÇEK BİR RENK PATLAMASI SEÇTİNİZ

Kolay giden ve birlikte yeni şeyler deneyebileceğiniz birini istiyorsunuz. Evde oturup dizi izlemeyi seven biri için vaktiniz yok. Eşinizin, inanılmaz yaşam arzunuzda sizi tamamlamasını istiyorsunuz.

2. ÇOK GERÇEKÇİ BİR EŞE İHTİYACINIZ VAR

Ekinizin Facebook veya Instagram'da bir sayfasının bile olmamasını arzu ediyorsunuz. Bu kişiye o kadar bağlı hissediyorsunuz ki, tüm benliği ve gerçekliği ile yanınızda olmasını istiyorsunuz.

3. YARATICI BİRİNE İHTİYACINIZ VAR

Eşinizle hem sinemaya hem de müzeye gidebilirsiniz. Hayata dair taşıdığınız tüm renklere uyum sağlayacak birisi senin yanında olmalı.

4. PRATİK VE SAKİN BİRİSİNE İHTİYACINIZ VAR

Hayat arkadaşınızın pratikliği ve sakinliği , herhangi bir durumu ölçülü bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olacaktır. O her şeye açık ve plana göre hareket ederken, sizde tam tersi var ama bu şekilde birbirinizi tamamlıyorsunuz.

5. ÇOK ROMANTİK VE HASSAS BİRİSİNE İHTİYACINIZ VAR

Tüm romantik filmleri mutlu sonla bitirmek sizin için çok önemli. Yatakta uzun, şefkatli bir kucaklama, sizin için olmazsa olmazdır.

6. HIRSLI VE DÜZENLİ BİRİNE İHTİYACINIZ VAR

En ucuz uçuşları ve en konforlu odayı uygun bir fiyata nasıl elde edeceğini bilen bir eş sizi tamamlar. Bu eş her şeyi ayarlarken bunu romantik ve beklenmedik bir şekilde nasıl yapacağını da biliyor.

7. ÇOK FAZLA ENERJİSİ VE MOTİVASYONU OLAN BİRİNİ İSTİYORSUN

Hafta sonu koşusu için sabahın 6'sında sizi yataktan kim çıkarabilir? Bu kişi, hem kelimenin tam anlamıyla sizde yeni yaşam enerjileri uyandıracak hem de sizi tamamlayacak.

8. EVİNİZLE İLGİLENECEK BİRİNE İHTİYACINIZ VAR

Eve bir düzen getirecek ve seninle aynı fikirde olacak bir eşin olmasını istiyorsun. Bu kişi evinizi dünyadaki en ilginç yer haline getirebilir.

9. ZEKİ VE KONUŞKAN BİRİNİ İSTİYORSUNUZ

Siz hayatınızda çok konuşkan birisi değilsiniz ama eşinizin zeki ve konuşkan olmasını istiyorsunuz. Çünkü sizin söyleyemediklerinizi size söyleyen birine ihtiyaç duyuyorsunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN