Ne epilasyon ne ağda! O doğal yöntem tüylerden kurtaracak, işte tüyleri kökünden yakıp ak pak çıkaran yöntem

Ne epilasyon ne ağda! O doğal yöntem tüylerden kurtaracak, işte tüyleri kökünden yakıp ak pak çıkaran yöntem

Çoğumuz vücut tüylerinden nefret ederiz ama aynı zamanda ağrılı tüy alma tekniklerinden, yani ağdadan da nefret ederiz. Tıraştan kaynaklanan korkunç jilet yanıklarını ve tıraş darbelerini unutmayalım! Haberimizdeki bu yöntem ile bunların hepsini tarihe gömeceksiniz...

İster bir şirket partisi, ister gündelik bir akşam yemeği, özel bir akşam yemeği randevusu veya çocukluk arkadaşlarıyla bir pijama partisi olsun, kadınlar her zaman prezentabl ve güzel görünmek isterler. Çekici görünmek için birçok şey yapıyorsunuz, değil mi? Vücut tüylerini almak en önemli şeylerden biridir. Bazı kızlar daha az vücut kılı ile kutsanmışken, vücutlarındaki istenmeyen tüy büyümesinden utanan bazı şanssız kızlar da vardır.

Tüy dökücü krem ​​kullanabilir, ağda yaptırabilir veya tıraş bıçağı kullanabilirsiniz; ancak tüm bu yöntemler size sadece 7 gün ila 1 ay arasında geçici bir rahatlama sağlar. Bunun yerine bazı ev yapımı ilaçlarla saç büyümesini azaltmaya ne dersiniz?

basliksiz-5.jpg

NE EPİLASYON NE AĞDA! O DOĞAL YÖNTEM TÜYLERDEN KURTARACAK, İŞTE TÜYLERİ KÖKÜNDEN YAKIP AK PAK ÇIKARAN YÖNTEM

Geleneksel Türk mutfağının başlıca en değerli baklagillerinden biri olan nohut, sadece mutfakta yemeklerimiz değil güzelliğimiz söz konusu olduğunda da bize yardımcı oluyor. İstenmeyen tüyleri yok etmek için nohut unu kullanmak, yüz/vücut tüylerini almanın çok yavaş bir yoludur, ancak asıl mesele, tüy büyümesini engellemeye yardımcı olmasıdır ve ayrıca tüy döküldüğünde, yeniden çıkması uzun zaman alır. İstenmeyen tüyler için güzellik salonlarına tonlarca para dökmek yerine bu ucuz ürünü kullanmak kulağa mantıklı geliyor.

NASIL YAPILIR?

Nohutun mucizevi etkisi, 5 çorba kaşığı nohut unu, yarım limon suyu ve 1 çay kaşığı doğal yoğurt karıştırarak elde edilen kremde yatıyor. Elde edilen kremi yüzünüze uyguladıktan sonra 20 dakika bekletmeniz yeterli. Kuruduktan sonra havlu ile silmeniz gereken krem, haftada iki ya da üç kez uygulandığında istenmeyen tüylerin azalmasını sağlıyor. Nohut ayrıca cildinizi derinden nemlendireceği için düzenli uygulama sonrası cildinizdeki farkı görünce mutlu olacaksınız...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN