Ne estetik ne de botoks…1 gecede gençlik aşısı etkisi! Yüzüne süren sabah bana ne oldu? diyor

Ne estetik ne de botoks…1 gecede gençlik aşısı etkisi! Yüzüne süren sabah bana ne oldu? diyor

Son yıllarda estetik operasyon geçiren ve botoks yaptıran sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Yaşlanmaya meydan okumak için birçok farklı yöntem deneyenler evde uygulayabilineceği doğal yöntem öğrendiğinde bir daha estetisyen kapısı çalmayacak. Yalnızca bir gecede gençlik aşısı etkisini yakalayın. Sabah uyandığınızda daha önce denemediğinizde pişman olacaksınız. İşte cildi gençleştiren o takviyeler…

Her yaşta genç bir görünüm sağlamak oldukça önemli bir detaydır. Her cilt tipine uygun bakım ürünleri ve bakım rutini oluşturularak cildinizi olduğundan daha genç bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Kadın ya da erkek fark etmeksizin cildini daha genç göstermek için farklı yöntemler deneyenlerin hayatına dahil etmesi gereken o ürünleri açıklıyoruz. İşte cildi gençleştiren o takviyeler…

CİLDİ GENÇLEŞTİREN TAKVİYE YAĞLAR

argan-yagi.jpg

Argan Yağı: Ciltte doğal bir nemlendirici görevi üstlenen Argan yağı her zaman canlı ve parlak bir görünüm sağlamaktadır. İçerisinde bulunan Omega 3,6 ve 9 yağ asitleri güç merkezi kabul edilirken cilt bariyerini iyileştirerek kuruluğun önüne geçer. Düzenli kullanımda kırışıklık açma etkisi bulunmaktadır.

uzum-cekirdegi-yagi-1.jpg

Üzüm çekirdeği yağı: E vitamini açısından oldukça zengin bir kaynak olarak görülen üzüm çekirdeği yağı cilde onarırken cilt hücrelerini de yeniler. Doğal nemlendirici görevi gören bu yağ cilde dolgunluk kazandırırken sarkmaların da önüne geçip kolajen desteği sağlar. Temiz cilde birkaç damla ürünü 10-15 dakika masaj yaparak uygulayınız.

zeytinyagi-5.jpg

Zeytinyağı: E vitamini zengin olan zeytinyağı cilde onarırken tahriş ve kızarıklığı da önler. Cilt kusurları ile savaşarak nemlendiren aynı zamanda akne ve sivilce sorunlarını da ortadan kaldıran zeytinyağı erken yaşlanma sorununa büyük bir çözümdür. Cilt yüzeyindeki kırışıklıkları açarak cildin nefes almasını sağlar. 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 2-3 damla limon suyu ile Hazırladığınız karışımı temiz cilde uygulayıp tüm gece cildinizde bekletin.

kusburnu-yagi.jpg

Kuşburnu yağı: İçerisinde yer alan bileşenler ile kırışıklık, ince çizgi koyu halka ve hiperpigmentasyon problemlerinde çözüm olan kuşburnu yağı A vitamini açısından zengindir. Beta karoten ve likopen nedeniyle yaşlanmayı geciktiren kuşburnu yağı cildi nemlendirip kolajen desteği sağlayarak genç bir görünüm elde edilmesine etkisi sağlar.

avokado-yagi-1.jpg

Avokado yağı: Kuru Cildin en önemli kaynağı olan avokado yağı cildi neme doyururken düzenli kullanımda pul pul dökülme ve tahriş sorunlarına iyi gelir. Avokado yağını temiz cilde 10-15 dakika kadar masaj yaptıktan sonra temizleyiniz. Haftada bir iki kez düzenli olarak bu uygulamayı yapınız.

hindistan-cevizi-yagi-1.jpg

Hindistan cevizi yağı: Her cildin kullanması gereken yağ türü olarak karşımıza çıkan Hindistan cevizi yağı nem bombası sağlarken pul pul dökülme ve kırışıklık engelleyici olarak bilinir. Güneş ışınlarının zararlarına karşı cildi korurken ince çizgi ve kırışıklık görünümü en aza indirir.

limon-yagi.jpg

Limon yağı: C vitamini kaynağı limon yağı koyu Cilt lekelerini açarken aynı zamanda cilt tonunu da eşitlemektedir. Kırışıklıklar üzerinde etki sağlayan limon yağı cilde onarıp yenilerken oluşabilecek lekelerin de önüne geçer. Uyumadan önce cilt bakımı rutinine eklenen limon yağı ince çizgi görünümünü de azaltır.

tatli-badem-yagi-1.jpg

Tatlı badem yağı: Hem cilt hem de saç bakımı açısından önemli bir yere sahip olan Tatlı badem yağı E vitamini kaynağı olarak biliniyor. Cildi besleme ve onarma konusunda son derece etkili olan bu ya düzenli kullanımda cilt kuruluğu, kırışıklık ve göz çevresi kırışıklıkların da etkisi sağlar. Her gece uyku öncesi cilt bakımının son aşaması olarak masaj yaparak cildinize uygulayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN