'Ne yapsam olmuyor!' deyip öyle bir yerine estetik yaptırdı ki… Seda Sayan’a rahmet okuttu

'Ne yapsam olmuyor!' deyip öyle bir yerine estetik yaptırdı ki… Seda Sayan’a rahmet okuttu

Şarkıları ve cesur pozlarıyla 1900'lü yıllara damgasını vuran Songül Karlı, yıllar geçmesine rağmen genç kızlar taş çıkartıyor. Yaptırdığı estetik operasyonları ile sık sık gündeme gelen Karlı, bu sefer öyle bir yerine estetik yaptırdı ki görenlerin ağzı açık kaldı. 'Ne yapsam olmuyor!' diyerek isyan etmişti. Son hali Seda Sayan'a bile rahmet okuttu. İşte Songül Karlı'nın inanılmaz değişimi...

Yaptırdığı estetik operasyonlar ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı ve sunucu Songül Karlı, doymak bilmiyor. Sosyal medya hesabından verdiği cesur pozlarla adından sıkça söz ettiren Karlı, bu sefer öyle bir yerine estetik yaptırdı ki görenlerin nutku tutuldu. 'Ne yapsam olmuyor!' diyen ünlü sunucu, sosyal medya hesabından son halini paylaştı. Seda Sayan'a rahmet okuttu! Bakın Songül Karlı neresine estetik yaptırmış?

ÖYLE BİR YERİNE ESTETİK YAPTIRDI Kİ...

48 yaşına basan Songül Karlı, sosyal medya hesabından cesur paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. İlk kez 2011 yılında estetik yaptıran Karlı, durdurak bilmiyor. Yaptırdığı estetik operasyonları ile sürekli olarak dış görünüşünü değiştiren Karlı, yeni bir ameliyat geçirdiğini takipçileri ile paylaştı.

jhhjhjhj-9.jpg

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Songül Karlı, bu kez dudak ve kol bölgesi için estetik operasyonu yaptırdı. Sosyal medya hesabı üzerinden durumu paylaştı.

YAPACAĞI İŞLEMLERİ TEK TEK ANLATTI

48 yaşındaki Songül Karlı'nın doktoru ameliyat öncesinde yapacağı estetik sürecini, "Öncelikle dudağına lip-lifting ameliyatı uygulayacağız. Ardından dudağını biraz yukarıya doğru kaldıracağız. Orta yüz kısmında da belirli bölgelere gerginleştirme uygulayacağız. Karlı'nın kol kısımları için Laser Liposuction uygulanacak. Sıkılaştırma ve germe yapılacak. Ameliyatın ardından 3 gün sonra günlük aktivitelere geri dönebilir hale gelecek. 10 gün içerisinde yeni hali tamamen ortaya çıkacak." diyerek anlattı.

ggfgfgf-5.jpg

"NE YAPSAM OLMUYOR!"

Songül Karlı o sözlerin üzerine: “Gözaltı çizgilerimden yıllardır kurtulamıyorum. Bir sürü şey denedim fakat olmuyor. Küçük yaşlarda kilolu olduğum için spor yapsam da sağlıklı beslenemedim. Bu nedenle kollarımda sarkmalar oldu. Yapılacak bu ameliyatlar da bu eksiklikte giderilecek” diyerek son durumunu paylaşmış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN