Necati Şaşmaz müjdeyi vermişti! Kurtlar Vadisi başlıyor mu? Pana Film'den beklenen açıklama geldi

Necati Şaşmaz müjdeyi vermişti! Kurtlar Vadisi başlıyor mu? Pana Film'den beklenen açıklama geldi

Bir döneme damgasını vuran diziler arasında yer alan Kurtlar Vadisi akşam geçtiğimiz günlerde yeniden yayınlanacağı haberlerle gündeme gelmişti. Dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’ın akşam açıklamalarından sonra şimdi de Pana Film’den diziyi sevenler için yeni bir açıklama geldi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisi yayınlandığı yıllarda milyonlarca izleyicinin dikkatini çekmiş ve herkesi ekran başına kilitlemeyi başarmıştı. Günümüzde hala eski bölümleriyle binlerce kişi tarafından izlenen dizi, yeniden yayınlanacağı haberlerle gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz sene dizinin senaristleri bir araya gelerek yeniden yayınlanmasına ilişkin görüşmeler yapmıştı. Dizinin hayranları büyük bir merakla detayları beklerken Pana Film beklenen o açıklamayı yaptı.

yeni-proje-52.jpg

BİNLERCE KİŞİNİN BEKLEDİĞİ AÇIKLAMA GELDİ

Dizide Polat Alemdar karakterine hayat veren ve kült bir dizi karakteri haline gelen Necati Şaşmaz, "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım ocak ayını görürüz başlamak için" demişti. Ünlü oyuncunun bu açıklamalarından sonra dizinin yeniden ekranlara geleceği iddia edilirken Pana Film o açıklamayla konuya son noktayı koydu.

yeni-proje-53.jpg

Pana Film'den yapılan resmi açıklamada, Kurtlar Vadisi dizisinin başlayacağı ile ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İşte o açıklama…

capture-20240221161229289.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN