Nejat İşler hastaneye kaldırıldı iddiası! Daha önce de ölümden dönmüştü ama...

Nejat İşler hastaneye kaldırıldı iddiası! Daha önce de ölümden dönmüştü ama...

'Aile' dizisinde Cihan Soykan karakterine hayat veren 'Zaferin Rengi' filminde ise 'Sabri Toprak' karakterine hayat vermek için çalışmalara başlayan Nejat İşler'den kahreden haber geldi. Ünlü oyuncudan gelen haber hayranlarını korkuttu.

Son olarak 7 Mart'ta Show TV'de yayın hayatına başlayan, senaryosu Hakan Bonomo ve Ali Kobanbay tarafından yazılan, başrolde ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı 'Aile' adlı dizide Cihan Soykan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nejat İşler'den kahreden haber geldi. Usta oyuncu hastaneye kaldırıldı.

Çekimleri geçtiğimiz hafta başlayan 'Zaferin Rengi' filminde 'Sabri Toprak' karakterine hayat verecek olan Nejat İşler'den gelen kötü haber hayranlarını korkuttu.

Son dönemde açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen ve Fenerbahçe- Gaziantep FK karşılaşmasına otostop çekerek giderek magazin gündemine bomba gibi düşen Nejat İşler'den bu kez kötü haber geldi.

Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre; Nejat İşler, alkol nedeniyle pazartesi günü hastaneye kaldırıldı.

Ünlü oyuncunun hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenilirken ne zaman taburcu olacağının ise henüz belli olmadığı belirtildi.

Cankurt, şu ifadeleri kullandı:

"Alkol yüzünden defalarca hastanelik olan 51 yaşındaki oyuncunun yine aynı sorundan hastaneye kaldırıldığını öğrendim.

İşler, pazartesi günü, neredeyse ikinci adresi haline gelen Nişantaşı'ndaki hastanede yine tedavi altına alınmış.

dün öğle saatlerine kadar da halen hastanede tedavisi devam ediyordu.

Ne zaman taburcu olacağını öğrenemedim ama geçen sezon başlayan ve bu sezon da devam edecek olan dizisinin çekimlerine başlaması zor gibi görünüyor."

Usta oyuncu daha önce de alkol nedeniyle uzun süre hastanede tedavi görmüştü.

Sosyal medyada ünlü oyuncu için hayranları salavat zinciri başlattı.

Söz konusu bu iddia sonra açıklama yayınlayan ünlü oyuncu sağlık durumunun yerinde olduğunu açıklayarak "işimde gücümdeyim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN