Netflix'ten Erdal Beşikçioğlu'nu kızdıran hareket: Behzat Ç. için dava açtı

Netflix'ten Erdal Beşikçioğlu'nu kızdıran hareket: Behzat Ç. için dava açtı

Sevilen dizi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ile akıllara kazınan Erdal Beşikçioğlu, Netflix hareketiyle gündem oldu. Netflix'e kızan Beşikçioğlu, hiç vakit kaybetmeden adli işlemlere başladı. İşte, Erdal Beşikçioğlu'nu kızdıran o hareket...

Erdal Beşikçioğlu, başrol oyuncusu olduğu Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin Netflix platformunda izinsiz olarak yayınlanmasından rahatsız oldu.

Dizinin yaklaşık 200 ülkede izinsiz yayınlandığı iddiasında bulunan oyuncu, Los Gatos Turkey Yayın Hizmetleri A.Ş'ye 160.000 TL değerinde tazminat davası açtı.

c-h-8-ic.jpg

SADECE TV KANALI İÇİN İZİN VERMİŞTİ

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ndeki davada oyuncunun avukatları Ergin Akçay ve Levent Polat, şu ifadelerde bulundu:

"Erdal Beşikçioğlu, dizinin sadece televizyon kanalında yayınlanmasına izin vermişti. Müvekkilin, maddi ve manevi zararı giderilmelidir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN