Nihal Candan meğer evliymiş! Tutuklanınca ortaya çıktı, sessiz sedasız bakın kiminle evlenmiş?

Nihal Candan meğer evliymiş! Tutuklanınca ortaya çıktı, sessiz sedasız bakın kiminle evlenmiş?

Dilan Polat vakasından sonra birçok fenomen mercek altına alındı. Bu isimlerin başında gelen Nihal Candan geçtiğimiz günlerde "Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınmıştı. Tutuklanma anları sosyal medyada büyük ses getirirken gelen son haber gündeme bomba gibi düştü. Nihal Candan meğer evliymiş! Tutuklanınca ortaya çıktı, sessiz sedasız evlenmiş. Bakın Nihal Candan'ın evlendiği kişi kimmiş?

Ünlü sosyal medya fenomeni Nihal Candan geçtiğimiz günlerde "Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınmıştı. Kardeşi Bahar Candan ile tutuklanan Nihal Candan ile ilgili gelen son görüntüler magazin gündemine bomba gibi düştü. Nihal Candan'dan meğer evliymiş! 4 ay önce o isimle beraber nikah masasına oturmuş. Görenlerin ağzı açık kaldı. İşte Nihal Candan'ın gizli saklı evlendiği o kişi...

NİHAL CANDAN EVLİ ÇIKTI! BAKIN EŞİ KİMMİŞ?

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ardından tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşler gündeme bomba gibi düşmüştü. İki genç kardeş tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderildi. Cezaevinde yemekleri beğenmeyen ve sayıma çıkmak istemeyen Candan kardeşler hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

nihal-candan-meger-evliymis-tutuklanca-ortaya-cikti-sessiz-sedasiz-bakin-kiminle-evlenmis.jpg

Ortaya atılan iddialara göre, Nihal Candan 4 ay önce evlendi ama evliliğine dair tek bir paylaşım yapmadı. Peki Nihal Candan kimle evlendi? 28 Temmuz'da iş insanı Mehmet Faruk Çiçek ile evlenen Nihal Candan'ın nikah görüntüleri de ortaya çıktı.

SIRRA KADEM BASTI

Çiftin nikah şahidi ise Candan kardeşlerin anne ve babası oldu. Mehmet Faruk Çiçek de gözaltı sürecinde evdeydi ve işlemlerden sonra serbest bırakıldı. Çiçek karısını bu süreçte yalnız bıraktı ve hiçbir anda yanında bulunmadı ve sessizliğe gömüldü.

nihal-candan-meger-evliymis-tutuklanca-ortaya-cikti-sessiz-sedasiz-bakin-kiminle-evlenmis-1.jpg

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Gülnihal Candan, 15 Haziran 1995 yılında Mersin’de doğmuştur. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimine devam eden Nihal Candan, TV8’de yayınlanan Bu Tarz benim yarışmasıyla ünlenmiştir.
Aynı yarışmaya katılan 1997 doğumlu Bahar Candan adında bir kız kardeşi vardır.

16 Ekim 2014 tarihinde Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olarak katılıp jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanmıştı.

İkinci sezon Bu Tarzm Benim yarışmasında yarışmacı olarak yer alan Nihal Candan’ın yer aldığı programda Soner Sarıkabadayı konuk jüri olarak yer alırken, Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu ana jüri üyeleriydi.

7 Şubat 2016 tarihinde başlayan Survivor 2016 yarışmasına da Nihal Candan gönüllüler takımında yarışmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN