Nihat Doğan Mabel Matiz'i hedef aldı! Mabel Matiz'e olay yaratacak sözler! "Kolpa yapıyor..."

Nihat Doğan Mabel Matiz'i hedef aldı! Mabel Matiz'e olay yaratacak sözler! "Kolpa yapıyor..."

Geçtiğimiz günlerde Mabel Matiz'e çağrıda bulunarak "gel beraber düet yapalım" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü türkücü Nikat Doğan bu kez Mabel Matiz'e sert sözlerle yüklendi.

Mabel Matiz'in 3 Kasım'da piyasaya sunduğu 'Antidepresan' adlı şarkıyı geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında yorumlayarak sosyal medyanın diline düşen ünlü türkücü Nihat Doğan, bu kez Mabil Matiz'e sert sözlerle yüklendi.

Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir canlı yayında 'Antidepresan' isimli şarkıyı yorumlayarak sosyal medyada gündem olan daha sonrasında ise "Ya gel beraber düet yapalım yoksa ver bana, bak ben tertemiz kılçıksız fileto yapmışım zaten. Ben bu yolu yürürüm" açıklamasıyla Mabel Matiz'e açık teklifte bulunan Nihat Doğan, Mabel Matiz'e sert sözlerle yüklendi.

"BİZE Mİ KOLPA YAPIYOR"

Snob Magazin adlı internet sitesinde yer alan habere göre; Nihat Doğan, Mabel Matiz'e ulaşamadığını açıklayarak ünlü şarkıcıyı hedef alarak şunları söyledi:

"'Gitme Burdan' dedik yer yerinden sallandı. Büyük bir deprem etkisi yarattık. Mabel Matiz'e ulaşamıyorum. Deprem oldu ortada yoksun. Ne bir yardımını gördük ne bir Twittini gördük güzel kardeşim ne de bir hayrını gördük. Arkadaşlar gerçekten Mabel'e ulaşamıyoruz geçen gün bir arkadaşımız röportaj yapmış kendisiyle. O da 'Benim şarkılarımı herkes okuyabilir' demiş güzel bir mesaj vermiş fakat biz kendisine ulaşamıyoruz. Mabel kardeşimiz bize mi Kolpa yapıyor anlamış değiliz ama biz şarkıyı bitirdik ''dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN