Nilsu Berfin Aktaş boşanmak istedi, eşi hırslandı! Bütün öfkesini kustu: “Yanlış yaptım Allah affetsin”

Nilsu Berfin Aktaş boşanmak istedi, eşi hırslandı! Bütün öfkesini kustu: “Yanlış yaptım Allah affetsin”

O zamanların başarılı oyuncusu Nilsu Berfin Aktaş eşinden ayrılmak istediğini söyleyince ortalık bir anda alev aldı. 2021 yılında evlenen Aktaş'ın eşi Serdar Sertçelik'ten beklenmedik bir hamle geldi.

Neyse Berfin Aktaş çok severek evlendi eşi Serdar Sertçelik'ten boşanma kararı aldı. Alınan karar Serçelik’i kızdırırken ünlü iş adamı hırsından ne yapacağını şaşırdı. Bütün sinirini sosyal medya hesabında kusan Sertçelik, tepki aldı.

AŞK EVLİLİĞİNDEN KÖTÜ HABER

Nilsu Berfin Aktaş aralarında başlayan uyumsuzluk nedeniyle yaşadığı problemleri görmezden gelmedi. Avukatı ile birlikte ortak bir karara varan ünlü isim eşi Serdar Sertçelik'ten boşanma kararı aldı. Boşanma davası için sürecin başladığı belirtilirken Serdar Sertçelik yaşanan olaya sessiz kalmadı. Kendini tutamayarak sosyal medya hesabı üzerinden eşya hakkında hiç beklenmedik açıklamalarda bulunan işadamı gündeme bomba gibi düştü.

nilsu-esi.jpg

HIRSINDAN NE YAPACAĞINI ŞAŞTI

İş insanı Serdar Sertçelik, medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajı kısa sürede geri sildi. Kullandığı ifadeler nedeniyle Kendisini Kötü hissettiğini belirten iş insanı yeni bir paylaşım yaparak eşinden özür diledi. Serdar Sertçelik'in paylaşımında “Benden ayrılmak istediği için ona olan sevgimden, onu kaybetmenin verdiği hırsla kendisiyle ilgili hiç gerçek olmayan paylaşımlar yaptım. Allah beni affetsin.” ifadelerine yer verdi.

nilsu-bosaniyor.jpg

NİLSU NEDEN BOŞANMAK İSTEDİ?

Yaşanan olay üzerine henüz bir açıklama yapmayan ünlü oyuncunun Nilsu Berfin Aktaş'tan gelecek yorumlar merakla bekleniyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde kamera karşısına geçen ünlü oyuncu başarılı performansı ile de herkesi kendine hayran bıraktı. Kısa süre önce eşi suç örgütünün dolandırıcısı olarak tutuklanırken bir sürede cezaevinde kaldı. Cezaevinden çıktıktan sonra yurt dışına kaçtığı söylenen isim hakkında bir açıklama gelmezken Nilsu Berfin Aktaş'ın boşanma kararı ise oldukça dikkat çekti.

serday-2-jjf5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN