Nur Viral'in programında yine şok soru! Sevda Türküsev o itirafa dayanamayınca arayan seyirciye kızdı

Nur Viral'in programında yine şok soru! Sevda Türküsev o itirafa dayanamayınca arayan seyirciye kızdı

Beyaz TV’nin Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programında izleyenleri şaşırtan olay! Nur Viral'in programında yine şok soru! Programa konuk olan Sevda Türküsev o itirafa dayanamadı! Seyirciye kızdır ve...

Beyaz TV ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşan "Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var" programı, bu kez unutulmaz bir anıyla gündeme oturdu. İletişim uzmanı, yazar ve gazeteci Sevda Türküsev'in konuk olduğu bölüm, beklenmedik bir itirafla şaşkınlık yarattı.

TÜRKÜSEV SERT ÇIKTI

Programa katılan bir konuk, kocasının gizlice bir borç yapmasını dile getirerek, " Param vardı bankada o parayla bir araba aldı ve gitti kaza yaptı geldi.” dedi. Türküsev'in ise hemen sorduğu soru izleyicileri şaşırttı: "Niye verdin parayı?"

Konuğun "Benden gizlice almış" cevabı üzerine Türküsev'in verdiği tepki izleyenleri şaşırttı. "Böyle bir adamı çocuk gibi düşün. Bu adamın huyunu biliyorsun" diyerek tepkisini dile getirdi.

Programın ilginç anları bununla da sınırlı kalmadı. İsmini vermek istemeyen bir izleyici, Türküsev'in yorumlarının ardından Nur Viral'e dönerek, "Nur Hanım, ne olur programdan sonra beni bir arasanız" dedi. Bu talep üzerine stüdyoda komik anlar yaşandı. Ünlü sunucu ise gülerek, "Arayayım sizi. Sabaha kadar arayayım" yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN