Nuri Alço'dan Serenay Sarıkaya'ya büyük sitem! O sözlerle açtı ağzını yumdu gözünü

Nuri Alço'dan Serenay Sarıkaya'ya büyük sitem! O sözlerle açtı ağzını yumdu gözünü

Nuri Alço, Yeşilçam'ın efsane oyuncusu olarak bilinen ve Türk sinemasında uzun bir kariyere sahip olan usta oyuncu, genç oyuncuların bölüm başı aldığı paralarla ilgili şaşırtan yorumlarda bulundu. Alço, Serenay Sarıkaya'ya da aldığı paradan ötürü tepki gösterdi. Resmen açtı ağzını yumdu gözünü! İşte detaylar...

Türk sinemasının ünlü isimlerinden Nuri Alço, genç oyuncuların yüksek bölüm başı ücretleri hakkında açıklamalarda bulundu ve Serenay Sarıkaya'nın aldığı ücrete tepki gösterdi. Ayrıca, Alço'nun favori dizisi "Yargı" olduğunu belirtti. Dizilerdeki benzer konuların kendisini rahatsız ettiğini ifade eden Alço, "Yargı'yı seyrediyorum. Dizinin hastasıyım. Oyuncular ve kadro güzel, ancak konuların çok uzun sürdüğünü düşünüyorum" dedi.

NURİ ALÇO TEPKİ GÖSTERDİ

nuri alço serenay sarıkaya

Nuri Alço, genç oyuncuların yüksek ücretlerini abartılı bulduğunu ve Serenay Sarıkaya'nın bölüm başı haftalık 850 bin Türk Lirası aldığını belirterek tepki gösterdi. Magazin haberine göre, Alço, "Çok yüksek rakamlar var. Serenay o kadar yüksek bir ücret alıyor ki, böyle bir rakam yok. Birinci oyuncu o parayı alıyor ama diğer oyuncular aynı paraları göremiyor. Biz bedavaya oynamışız" dedi.

Ayrıca, Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğunu beğendiğini dile getiren Alço, "Kıvanç'ı çok başarılı buluyorum. Serenay ile güzel bir uyum içinde oldular" şeklinde konuştu.

NURİ ALÇO KİMDİR?

nuri alço

Nuri Alço, 1954 yılında Erzurum, Türkiye'de doğmuş olan Türk oyuncudur. Türk sinemasının ve televizyonunun ünlü ve sevilen isimlerinden biridir. 1970'lerin sonundan itibaren başlayan oyunculuk kariyeri boyunca birçok filmde ve dizide rol almıştır. Komedi ve mizah türündeki yapımlarda başarılı performanslar sergilemiştir. Nuri Alço, aynı zamanda bazı filmlerde yönetmenlik ve senaristlik de yapmıştır.

Nuri Alço, sinema ve televizyon kariyerinde "Kaptan Feza", "Hababam Sınıfı", "Zübük", "Kibar Feyzo", "Namuslu", "Şabanoğlu Şaban", "Düttürü Dünya", "Kupa Kız ve Sinek Valesi" gibi pek çok ünlü filmde rol almıştır. Ayrıca "Sihirli Annem", "Kurtlar Vadisi", "Çarli İş Başında", "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" gibi popüler televizyon dizilerinde de yer almıştır. Usta oyuncu, kendine özgü mizahi tarzı ve karakterleri ile Türk sinema ve televizyonunun önemli bir figürü olarak tanınmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN