O bankadan nakit arayanlara müjde geldi! Tamı tamına 10 bin TL anında ödenecek: Bunu hemen yapın

O bankadan nakit arayanlara müjde geldi! Tamı tamına 10 bin TL anında ödenecek: Bunu hemen yapın

Hayatın pahalılığı nedeniyle insanların nakit ihtiyacının arttığı dönemlerde, Kuveyt Türk Katılım Bankası, müjdeli bir haberle ortaya çıktı. Banka, normal dönemlerde olduğu gibi sıfır faiz ve düşük kar payı stratejisiyle finansman desteği sağlarken, şimdi de vade farksız nakit desteği sunuyor. Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar şöyle...

Yüksek enflasyon ve diğer birçok faktör nedeniyle günlük yaşam koşulları giderek zorlaşmakta ve tüketicilerin nakit ihtiyaçları artmaktadır. Gelirleriyle ay sonunu zor getiren ve temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanan tüketiciler, mayıs ayında bütçelerine destek olabilecek fırsatları araştırmaktadır. Bu noktada, katılım bankası müşterilerine sevindirici bir haber geldi.

Kuveyt Türk Katılım Bankası, sektörün önde gelen bir kurumu olarak, mayıs ayı boyunca geçerli olacak yeni finansman desteğini duyurdu. Mart ayından itibaren Kuveyt Türk Katılım Bankası müşterisi olan ve aynı zamanda kart başvurusu yapan tüm tüketicilere, vade farksız nakit desteği sunulacağı açıklandı.

KUVEYT TÜRK'TEN 10 BİN TL'YE KADAR KREDİ FIRSATI

kuveyttürk

Hızla sektörün önde gelen bankalarından biri haline gelen Kuveyt Türk Katılım Bankası, müşteri sayısını düşük kar payı politikası ve sıfır faiz avantajıyla artırmayı başarmıştır. Şu anda nakit sıkışıklığı yaşayan tüketicilere seslenen banka, 15 Mart-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Kuveyt Türk Katılım Bankası müşterisi olan herkese vade farksız finansman desteği sunacağını duyurmuştur. Detaylar da açıklanmıştır.

31 Mayıs tarihine kadar banka müşterisi olan ve İhtiyaç Kartı başvurusu onaylanan tüm tüketicilere, 10.000 TL'ye kadar vade farksız finansman desteği sağlanacağı belirtilmiştir. Ayrıca, kampanya kapsamında ödemelerin 2 aya kadar ertelenebileceği ifade edilmiştir. Banka, azami vade süresini ise 6 ay olarak belirlemiştir. Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın vade farksız ihtiyaç finansmanı kampanyasına, bankanın mobil uygulaması üzerinden online başvuru yapılabilmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN