O klip Zeynep Bastık'ın başına iş açtı! Yayından kaldırıldı: Zeynep Bastık'a tarihi para cezası

O klip Zeynep Bastık'ın başına iş açtı! Yayından kaldırıldı: Zeynep Bastık'a tarihi para cezası

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde enkaz altından kurtulan 15 yaşındaki Ayfer'in eğitim masraflarını açıklayacağını duyuran Zeynep Bastık'ın başı, 16 Eylül'de yayınladığı klibi nedeniyle belaya girdi. Ünlü şarkıcı söz konusu klip nedeniyle 155 bin 712 TL para cezasına çarptırıldı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen ve on bir ili yerle bir eden depremlerde enkaz altında yaşam mücadelesi vererek arama kurtarma ekipleri tarafından sağ olarak kurtulan 15 yaşındaki Ayfer'in eğitim masraflarını karşılayacağını açıklayarak herkesin takdirini kazanan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın 16 Eylül'de yayınladığı klibi başına iş açtı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde enkaz altında kalan ve arama kurtarma çalışmaları sonucunda sağ olarak kurtulan 15 yaşındaki Ayfer'in eğitim öğretim masraflarını karşılayacağını duyurarak örnek bir harekete imza atan Zeynep Bastık'a kötü haber geldi.

2. Sayfa'da yer alan habere göre; Ünlü şarkıcının 16 Eylül 2022'de YouTube kanalında yayınladığı ve 10 milyon izlenmeye ulaşan klibi alkollü içecek reklamı yaptığı iddiasıyla başına iş açtı.

Klibinde alkollü içecek reklamı yaptığı iddia edile Zeynep Bastık'a 155 bin 712 TL para cezası kesildi. Şarkıcının 10 milyon izlenmeye ulaşan klibi yayından kaldırılırken Zeynep Bastık konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN