Enkaz altında “Gül Beyaz Gül” şarkısını dinlemek istemişti: Zeynep Bastık'tan genç Ayfer'e anlamlı jest: "Söz veriyorum..."

Enkaz altında “Gül Beyaz Gül” şarkısını dinlemek istemişti: Zeynep Bastık'tan genç Ayfer'e anlamlı jest: "Söz veriyorum..."

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Kahramanmaraş'taki depremde enkaz altında kalan ve arama-kurtarma ekiplerinin çalışması sonucunda enkazdan kurtarılan 15 yaşındaki Ayfer'in eğitim masraflarını karşılayacağını açıkladı. Ünlü şarkıcının bu açıklaması herkesi duygulandırdı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta meydana gelen peş peşe iki deprem Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'ı yerle bir ederek 20 bin 213 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 80 bin 522 vatandaşımızın ise yaralanmasına neden oldu.

Bölgede arama-kurtarma çalışmaları hız kesmeden sürerken ekipler depremin 99’uncu saatinde 15 yaşındaki Ayfer’i ve 101’inci saatinde de 13 yaşındaki kardeşi Fatma’yı enkaz altından canlı olarak kurtardı.

15 yaşındaki Ayfer'i kurtarma operasyonu 10 saat sürerken genç Ayfer, kendisini kurtarmaya çalışan arama-kurtarma ekibinden Zeynep Bastık’ın “Gül Beyaz Gül” şarkısını açmasını istedi. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye erleri de genç kıza cep telefonundan açtıkları şarkıyı dinletti.

Yaşananları öğrenen Zeynep Bastık, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunurken 15 yaşındaki Ayfer'in eğitim masraflarını karşılayacağını açıkladı.

"EĞİTİM HAYATLARI BOYUNCA YANLARINDA OLACAĞIMA SÖZ VERİYORUM"

Bastık paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Ayfer’e ve kız kardeşine ulaştık. Ailesi ve yakınlarını kaybettiğini öğrendik, çok çok üzgünüm. En kısa sürede bir araya geleceğiz Ayfer’le. O şarkı, konser ne isterse. Kız kardeşiyle birlikte eğitim hayatları boyunca maddi-manevi yanlarında olacağıma da söz veriyorum”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN