Oğlak Kova Yengeç'e Jüpiter darbesi! Berbat bir döneme hoş geldiniz! İşte 24 Mart 2023 Cuma günlük burç yorumları

Oğlak Kova Yengeç'e Jüpiter darbesi! Berbat bir döneme hoş geldiniz! İşte 24 Mart 2023 Cuma günlük burç yorumları

24 Mart Cuma günü Jüpiter'in İkizler burcuna geçmesiyle toprak grubundaki burçlar güne huzursuz başlayacak. İnanılmaz bir değişime gebe olacak olan Jüpiter etkisi tüm burçları etkisi altına alacak. Özellikle Oğlak, Yengeç ve Kovaları berbat bir gün bekliyor

24 MART 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bilgiye ve aydınlanmaya olan ihtiyacınız hala mevcut. Bilginin geldiği kaynağı değiştirmenin üzerinizde bir etkisi olduğunun farkında olmalısınız.

Bunun için hayal kurmaya, hatta meditasyon tekniklerine başvurmaya meyillisiniz. Bugün verdiğiniz tüm tepkiler, ruhsal yönünüzün etkisinde olacak.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Coşkulusunuz ve etrafınız neşeyle çevrili ama bunun için özel bir sebep yok gibi görünüyor. Belki de bu tamamen ruh halinizle ilgili veya olumlu etkileri üzerinize çekmeye çalışıyorsunuz.

Tüm gün boyunca iyi ruh halinizi korumaya çalışın. Yeni olan her şey için ilginizi canlı tutmayı unutmayın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün, farklı kişilerle bağlantı ve iletişim kurmaya çalışanlar için son derece faydalıdır.

Bu yönde atacağınız her adım olumlu anlamda etkili olacaktır ve herkes bu eğilimden faydalanacak. Ancak herhangi bir karar alırken acele etmemeye çalışın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün yine her şeyi sorun haline getirip dikkat çekmeye çalışıyor olabilirsiniz. Ancak bu sefer çok daha ciddi bir şeyle karşı karşıya olduğunuz için duygularınız sorun gibi görünmüyor.

Sizi çok rahatsız ediyor gibi görünen şey sağlığınız olabilir. Hastalık hastası olmayı başka bir zamana bıraksanız iyi olur, yoksa insanları kendinizden uzaklaştırırsınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Görünüşe göre kendinizi yaratıcı hissediyorsunuz ve kendinizi ifade etmeye hazırsınız. Bu ruh haliniz, romantizmle daha iyi ilişkilendiriliyor gibi görünüyor.

İster bir ilişkide mutlu olun ister sevdiğiniz kişi sonunda arzu ettiğiniz ilgiyi size veriyor olsun, bugün çekici ve pozitif olacağınızdan emin olabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün, ufkunuzu genişletmeye meyilli hissediyorsunuz. Bu dürtülerinize göre hareket etmeli ve bir şeyler okumak için biraz zaman ayırmalısınız.

Ayrıca daha önce hiç bulunmadığınız bir yeri ziyaret etmeyi planlayabilir veya bugün yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Görünüşe göre bugün duygularınız hakkında konuşurken kendinizi son derece rahat hissediyorsunuz ve kişisel konularda sınır tanımıyorsunuz.

İyi ruh halinizi doğru kişilere yönlendirmiyor olabilirsiniz ve belki de kimlere bu kadar açık olabileceğiniz üzerine yeniden düşünmelisiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Cömert ve arkadaşça davrandığınız, tadını çıkarmaya hazır göründüğünüz bir gündesiniz. Bugün enerjik ve iyimsersiniz.

Aşırı harcama yapmaktan kaçının çünkü bu yüzden bir tür borca girebilirsiniz. Bunun dışında sizi oldukça huzurlu bir gün bekliyor.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün, tamamen sorumlu davranmak yerine biraz ara vermeniz tavsiye ediliyor çünkü görüşleriniz nedeniyle bazı çatışmalara girme olasılığınız yüksek.

Her şeyi çok ciddiye almak, başkalarının davranışlarından dolayı sizi hüsrana uğratacak ve zihninizi açık tutamayacaksınız, bu yüzden bugün beladan uzak durun.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Tamamen özgür ruhlu davranma eğiliminde olduğunuzdan temas kurduğunuz herkesin sizi ikna etmekte zorlanacağı bir gün.

Biraz alana ihtiyacınız var ve herkesin bunu size sağlaması gerekiyor. Başkalarını tutkularınız ve hayallerinizle kızdırmak yerine enerjinizi fiziksel bir şekilde kullanmaya çalışın. İyimser olun ve gülümseyin çünkü gün boyunca size yardımcı olacaktır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Zamanınızı hayallerinize ve beklentilerinize harcıyor gibisiniz. Zihniniz mantıktan ve akıldan uzaklaşarak hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz yollar bulmak istiyor.

Dürtülerinizle hareket edin çünkü sezgileriniz, istediğiniz konuda bir şeyler yapma fırsatını size verecektir. Hala keşfetmeniz gereken şeyler var.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Görünüşe göre huzursuzsunuz ve tüm enerjinizi nereye yönlendireceğinizi tam olarak bilmiyorsunuz. Bazı fiziksel egzersizler yapmayı deneyebilir veya koşuya çıkabilirsiniz.

Hem zihninizin hem de vücudunuzun gevşemesine yardımcı olacak ve hatta kendinize biraz zaman ayırmanızı ve zihninizde birikmiş olan tüm baskıyı gidermenizi sağlayacak bir şans yakalayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN