Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in neden ayrılığı belli oldu! Perde arkasındaki neden herkesi şaşırttı: "Buradan gitmek istiyorum"

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in neden ayrılığı belli oldu! Perde arkasındaki neden herkesi şaşırttı: "Buradan gitmek istiyorum"

28 Ağustos'ta görkemli bir düğünle dünyaevine giren Oğuzhan Koç- Demet Özdemir çifti düğünden 8 ay sonra boşanma kararı aldı. İkilinin ayrılık kararı magazin gündemine bomba gibi düşerken ayrılığın perde arkası herkesi şaşırttı.

28 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer'deki Six Senses Hotel’de yaza damga vuran görkemli bir düğünle dünyaevine giren Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinden kötü haber geldi. Bir süredir sorunlar yaşayan ünlü çift boşanma kararı aldığını duyurdu. 8 ay önce mutluluğa 'evet' diyen ünlü çiftin ayrılığının perde arkasındaki neden herkesi şaşırttı.

Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çifti 28 Ağustos'ta Sarıyer'de dünyaevine girmiş, düğünden birkaç gün önce ise bekarlığa veda partisi vermişti. Ünlü çiftin düğünü yaza damga vurmuştu. İkilinin bir süredir sorunlar yaşadığı ve hatta Demet Özdemir'in evden ayrıldığı iddia edilmişti. Demet Özdemir söz konusu iddiaları yalanlarken ikili ayrılık kararı aldı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliği 8 ay sürdü: Ortak paylaşımla duyurdular

AYRILIĞIN PERDE ARKASI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Ünlü çiftin boşanma kararı magazin gündemine bomba gibi düşerken ayrılığın perde arkası ise herkesi şaşırttı.

Takvim'in haberine göre; Ünlü çifti boşanmaya götüren kriz Demet Özdemir'in 26 Şubat'taki doğum gününde başladı. Haberde Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç'un arkadaşlarının olduğu partiden sıkıldığı ve ayrılmak istediği öne sürüldü.​​​​​​​

"BURADAN GİTMEK İSTİYORUM"

Demet Özdemir'in söz konusu gecede Oğuzhan Koç'a "Buradan gitmek istiyorum" dediği iddia edilirken Oğuzhan Koç'un ise Demet Özdemir'e "Hayır" yanıtını verdiği ve ikili arasındaki iplerin böylece gerildiği iddia edildi.

Haberde Demet Özdemir'in o akşam evi terk etmesiyle büyüyen kavganın kısa süreliğine çözüldüğü kaydedilirken Demet Özdemir yeniden Levent'teki eve dönünce çiftin neredeyse her akşam tartışma yaşadığı kaydedildi.

İkilinin evliliğini terapi de kurtaramayınca her iki taraf da daha fazla yıpranmamak için boşanmaya karar verdi.

ftlcp0nxgaalh5a.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN