Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir evliliğinde kırılma! 'Dava açacağım' diyerek duyurdu: Her evlilikte...

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir evliliğinde kırılma! 'Dava açacağım' diyerek duyurdu: Her evlilikte...

2022 yılının Ağustos ayında görkemli bir düğünle dünya evine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evliliğinde çatırdamalar yaşanıyor. İkilinin arasında geçen tartışma magazin gündemine bomba gibi düşerken güzel oyuncunun evi terk ettiği de iddia edildi. İstinye'de trafikte görüntülenen Oğuzhan Koç'un düşünceli halleri ayrılık iddialarını da akıllara getirdi. Oğuzhan Koç özel hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sene nikah masasına oturan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti evlilik krizi ile baş etmeye çalışıyor. Şubat ayında gerçekleşen deprem felaketi nedeniyle doğum günü partisi yapmak istemeyen güzel oyuncu yakın arkadaşlarıyla bir kutlama organize etti. Arkadaşının evinde gerçekleşen kutlamada Oğuzhan Koç'un bir davranışı Demet Özdemir tarafından tepki aldı. Yaşanan tartışmanın üzerine olay büyürken Özdemir eşiyle eve gitmek yerine arkadaşı Saadet Özsırkıntı'nın evine gitmeyi tercih etti. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir boşanıyor mu soruları akıllara gelirken merak edilen konu hakkındaki açıklamalar Oğuzhan Koç'tan geldi.

"EVLİLİKTE SORUNLAR OLUR"

Benim Adım Farah dizisinin başrol oyuncusu olarak ekranlara gelen Demet Özdemir Moda’da gerçekleştirilen çekimler de merak edilen soruların yanıtını verdi. Magazin D'ye konuşan Demet Özdemir evliliğinde sıkıntılar olduğunu da doğruladı. Her evlilikte sorunların olabileceğine değinen güzel oyuncu “Bu bizim özel hayatımız ve çok hassas bir konu. Herkesin buna saygı duymasını istiyorum. Evi de terk etmedim, şu an güncel olarak bu doğru değil” açıklamalarında bulundu.

demet-ozdemir-oguzhan-koc.jpg

DEMET ÖZDEMİR'İ KIZDIRDILAR

Dizi çekimlerinde geçtiğimiz haftalarda Evli bir kadın oyuncu ile evli bir yönetmenin karavanda yakınlaştığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Karavan dedikodusu üzerine Demet Özdemir'de olaya tepki gösterdi. Yaşanan olaya çok sinirlendiğini ifade eden Özdemir Bu durumun habercilik değil dedikodu olduğunu vurguladı.

oguzhan-demet-dugun.jpg

Ortaya atılan iddia sonrasında bir sürü evli oyuncu ve evli yönetmenin zan altında kaldığını ifade eden Özdemir, kendi ilişkisinde yaşadığı büyük ya da küçük problemlerin iğrenç haberlerle birleştirilmesini doğru bulmadığının altını çizdi. Demet Özdemir yaşanan olayın ardından “Pazartesi itibarıyla hukuki sürecimiz başlayacak. Evli olan, olmayan bütün kadın oyuncuları temsilen dava açacağım." sözleri ile tepkisini gösterdi.

'NEREDEN ÇIKIYOR BUNLAR?'

Geçtiğimiz gün İstinye'de trafikte objektiflere yansıyan ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, oldukça düşünceli görünüyordu. 37 yaşındaki şarkıcı basın mensuplarını fark ettiğinde selam verirken evliliği hakkında çıkan olumsuz haberlere yanıt verdi. Oğuzhan Koç, "Her şey yolunda arkadaşlar. Nereden çıkıyor bunlar anlamıyorum" ifadeleri ile ortaya atılan iddiaları açıklık getirdi.

demet-ozdemir-dugun.jpg
EŞİNİN ARACIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ilişkisinde sorunlar olduğu iddiaları gündemde yer alırken Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'in aracını kullanması ise oldukça dikkat çekti. Ünlü şarkıcıyı eşinin aracıyla görenler ise Demet Özdemir'in eve döndüğünü düşünmeye başladı.

oguzhan-demetin-arabasiyla.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN