Ömer dizisine flaş isim giriyor! O ismin sevgilisini oynayacak: Ortalık fena karışacak!

Ömer dizisine flaş isim giriyor! O ismin sevgilisini oynayacak: Ortalık fena karışacak!

Star TV ekranlarında yayınlanan Ömer dizisinde yeni bir oyuncu daha katıldı. Başrollerinde Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır'ın oynadığı dizi izlenme rekorları kırarken yeni oyuncuyu duyan şaşkınlık yaşadı. Bakın diziye hangi ünlü dahil oluyor?

Yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran Ömer dizisi izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi de Ömer ile Gamze aşkının imkansızlığı anlatılıyor. Dizinin kadrosuna ise yeni bir oyuncu katıldı. Güzelliğiyle dikkat çeken o oyuncu herkesi sevindirdi.

omer.jpg

ÖMER DİZİSİNE O GÜZEL DE DAHİL OLDU

Star TV'nin rekortmen dizisi Ömer bu kez oyuncu kadrosuyla gündeme geldi. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay gibi isimlerin yer aldığı diziye Zerrin karakteri de dahil oldu.

turanaybike.jpg

Zerrin'i oynayacak isim ise genç oyuncu Aybike Turan olacak.

omerdizis.jpg

DİZİDE HAKAN'IN SEVGİLİSİNİ OYNAYACAK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Genç ve güzel oyuncu Aybike Turan, yeni bölümlerde Ömer dizisinde oynayacak. Turan, diziye Zerrin karakteri ile giriyor. Zerrin, Yaman'ın annesi Hakan'ın ise sevgilisi olarak dizide yerini alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN