Oy kullanmak için sandık başına giden Cem Yılmaz'dan şaşırtan istek! Kendisiyle fotoğraf çekilen gençten bakın ne istedi

Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak için sandık başına giden Cem Yılmaz, kendisiyle fotoğraf çekilen gençten şaşırtan bir istekte bulundu. Ünlü komedyenin bu isteği gülüşmelere neden oldu.

Türkiye yeni cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gitti. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğini açıklayan ünlü komedyen de Cem Yılmaz da oyunu kullanmak için sandık başına gidenler arasındaydı. Ünlü komedyen oy verme işlemi sonrasında kendisiyle fotoğraf çekilen gençten isteğiyle herkesi şaşırtarak gülüşmelere neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini açıklayan ünlü komedyen Cem Yılmaz, TSYD İstanbul Topkapı Üniversitesi’ne gelerek oyunu kullandı. Ünlü komedyenin oy verme işlemi sonrasında kendisiyle fotoğraf çekilen gençlerle diyaloğu gülüşmelere neden oldu.

ghjgjk

Ünlü komedyen Cem Yılmaz erkenden oyunu kullandı. Yılmaz, oyunu kullanmak için TSYD İstanbul Topkapı Üniversitesi’ne geldi. Sabah saat 08.30 sıralarında okula gelen Yılmaz, 1226 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oyunu kullanan ünlü komedyen, sandık görevlilerine ’kolay gelsin’ dileklerinde bulundu.

Basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan Yılmaz, oy kullanmaya gelen vatandaşlarla fotoğraf çekildi. Cem Yılmaz, oy kullanma işlemi sonrasında kendisiyle fotoğraf çekilen gençlerden 100 TL istedi. Ünlü komedyenin bu isteği herkesi şaşırtarak gülüşmelere neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN