Özcan Deniz 'Kızıl Goncalar' sessizliğini bozdu: Ahlak bekçisi değilim...

Özcan Deniz 'Kızıl Goncalar' sessizliğini bozdu: Ahlak bekçisi değilim...

RTÜK’ün durdurma cezası verdiği Kızıl Goncalar dizisinin başrol oyuncusu Özcan Deniz, sessizliğini bozdu. Deniz, sosyal medya hesabından; “Ahlak bekçisi değilim. Lakin kariyerimin en ahlaklı işinin içinde olduğumu düşünüyorken, dramatik bir şekilde ahlaksızlıkla suçlandı bu iş” paylaşımını yaptı.

Yayına girdiği ilk günden itibaren hedef gösterilmesinin ardından RTÜK’ün durdurma cezası verdiği Kızıl Goncalar dizisinin başrol oyuncusu Özcan Deniz’den açıklama geldi.

Deniz, açıklamasında "Dramatik bir şekilde ahlaksızlıkla suçlandı bu iş hem de ahlaksızlık denizin içinden cımbızlanarak" diyerek isyan etti.

Deniz'in paylaşımı şu şekilde:

“Ahlak bekçisi değilim. Lakin kariyerimin en ahlaklı işinin içinde olduğumu düşünüyorken, dramatik bir şekilde ahlaksızlıkla suçlandı bu iş. Hem de ahlaksızlık denizinin içinden cımbızlanarak. 22 Ocak’ta yeniden ekranlardayız.”

d.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN