Özcan Deniz'den eski eşine sert sözler: Evladımı para için benden koparmaya çalışıyor

Özcan Deniz'den eski eşine sert sözler: Evladımı para için benden koparmaya çalışıyor

Özcan Deniz, oğulları için eski eşiyle birbirlerine açtıkları karşılıklı velayet davası ve eski eşinin şiddet iddialarıyla gündemdeydi. Yaptığı açıklamada hakkındaki iddialarla ilgili beraat ettiğini söyleyen Deniz, ilk kez bu konuyla ilgili detaylı bir şekilde konuştu.

Eski eşi Feyza Aktan ile karşı karşıya geldiği velayet davası ve şiddet iddialarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Özcan Deniz, 15 yıl aradan sonra Harbiye Açık Hava Sahnesi'ndeki konseriyle sevenleriyle buluştu. Oğlu Kuzey'i sahneye çıkartan Deniz, "Bu oğlumla ilk konserim. Çok mutluyum" dedi.

'OĞLUMUN SİLAH OLARAK KULLANILMASINI İSTEMİYORUM'

Basın mensuplarının "Özcan Bey hakkınızda aylarca bazı iddialar yazılıp, çizildi. Bu konularla alakalı neler söylemek istersiniz?" sorusuna ünlü şarkıcı, "Hep algı yaratıldı. Sanki hep ben konuşuyorum da başkaları susuyor gibi. Bu zamana kadar bir kez konuşmadım, sadece bir kere adliye çıkışı durumla ilgili kısa bir konuşma yaptım. Konuşmama nedenim evladımı düşünmemdi. Tabii ki mahkemeye ve yakın çevreme konuştum ama basına hiçbir zaman konuşmadım. Eğer konuşsaydım Kuzey'e de büyük zarar verebileceğimi biliyordum. 'Ne olursa olsun o anne', 'Ne olursa olsun o baba' lafını kesinlikle kabul etmiyorum. Bazı anne, babalar çocukları çöpe atıyor. O zaman onlar da anne baba, bu 'Ne olursa olsun' lafı cehaletten doğan bir şeydir. Ben hiçbir zaman oğlumu, annesinden ayırmaya çalışmadım, annesiyle de bunu defalarca paylaştım. Sadece oğlumun silah olarak kullanılmasını istemiyorum ve engellemeye çalışıyorum. 50 yaşındayım, bu saatten sonra her dakikamı oğlumla dolu dolu geçirmek istiyorum. Şu sahnede yaşadığım tatmini hiçbir zaman yaşamadım. Dört yaşındaki oğlum beni izliyordu. Alkışlarla beni izliyordu ve ilkti, ömür boyu kalacak" cevabını verdi.

o.jpgÖzcan Deniz ve oğlu Kuzey

'BERAAT ETTİM'

"Sizinle ilgili bir iddia vardı. Bir telefon konuşmasında 'Polisi ararsan yüzünde sigara söndürürüm' gibi" yorumuna anında itiraz eden Deniz, "Konuların hepsinde beraat ettim arkadaşlar, benim üstüme atılan o iftiraların hepsi beni tamamen velayet davasından geri çektirtmek için yapılan tehditlerdi" dedi.

'HER ŞEYİMİ KAYBEDEBİLİRDİM'

Sözlerine devam eden Özcan Deniz, "Arkadaşlar benim kariyerim, gelmişim, geçmişim, nereye gidiyorum, ne biriktirdim bu saatten sonra nereye gidecekmiş, ne olacakmış önemli değil. Bir duruma dikkat çekmek istiyorum. Bu süreçte 30 yıllık kariyerimi, bütün hayatımı, bütün birikimimi masaya sürdüm oğlum için, her şeyi kaybedebilirdim. Karşı taraf ise hiçbir şeyi masaya sürmedi. Karşı taraf ortaya bir kazanç bile sürmedi. Burada sizce kimin haklı olma ihtimali var? Mahkeme kapılarında bekledim. Bir hakim 'Yargılıyorum seni' diyebilirdi. Hiçbir şekilde delili olmayan dava, altı ay sürdü. Normal bir vatandaş olsa mümkün değil bu kadar sürmeyecek bir dava. Bir de Kadınlar Günü'ne denk geldi. 'Aha oradan bir şey çıkartacak' dedim. Ama neyse ki ertesi gün beraat olduğum duyuldu. Eğer ceza verselerdi, Türkiye’nin bana bakışı çok farklı olurdu. Kendimi anlatmaya çalışana kadar 'Bye bye sana Özcan Deniz' olurdum. Bunu göze aldım. Her türlü iftirayı göğüslemeyi göze aldım" açıklamasını yaptı.

f-001.jpgFeyza Aktan ve Özcan Deniz

'EVLADIMI BENDEN KOPARMAYA ÇALIŞIYORLAR'

Gerekirse oğlu için kariyerine noktalamaktan çekinmeyeceğini vurgulayan 50 yaşındaki sanatçı, şu ifadeleri kullandı:

"Karşımda bir genç anne, bir kadın var. O yüzden bu durum onu güçlü kılıyor. Daha hassas davranmam, daha dengeli davranmam gerekiyor. Çocuğum var, annesi var, anlatamayacağım durumların içine düşmem riski var, izah edemeyeceğim bir kitleyle karşılaşmam durumum var. Boğulabilirim, yakılabilirim, yok edilebilirim. Bu durumlar daha önce yaşandı. Şu an film çekmem gereken bir zaman ama çocuğuma vakit ayırıyorum. Bugün 'Kariyerini noktala' deseniz, evladım içinse noktalarım. Stop düğmesine anında basarım. Umurumda değil, bir kazanç elde etmeye çalışmıyorum. 10, 15, 20 yılım kaldı ya da kalmadı. Evladıma ilgili geçireceğim günler sayılı ve bunu kimseye kurban ettirmek istemiyorum. Çocuk için de yazık, benim için de yazık. Evladımı benden kopartmaya çalışıyorlar. Hem de şöhret ve para uğruna! Üstünde tepişen menajerler, basın danışmanları var. 'Bu düzenin içinden oğlumu nasıl kurtarırım?' diye iki senedir gecem, gündüzüm berbat geçti."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN