Özkan Uğur’un doktoru anlattı! Herkes ağladı! En zor anlarında bile…

Özkan Uğur’un doktoru anlattı! Herkes ağladı! En zor anlarında bile…

Herkesin gönlünde taht kuran Özkan Uğur ölümüyle herkesi gözyaşlarına boğdu. Büyük sanatçı ile ilgili yazılan veda mesajları okuyanları duygulandırdı. Özkan Uğur'un doktoru açıkladı kimse göz yaşlarına hakim olamadı.

3 kez lenf kanserini yenen usta sanatçı Özkan Uğur, bu kez hastalığa yenik düştü. Cumartesi günü öğle saatlerinde hayatını kaybeden usta oyuncu Taksim Camiinde kılınacak cenaze namazının ardında Karacaahmet Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak. Özkan Uğur'un mükemmel kişiliğine günlerdir övgü dolu mesajlar gelirken o kişinin yaptığı açıklamalar herkesi gözyaşlarına boğdu. Ünlü sanatçının son günlerinde yanında olan doktoru Aylin İksöz’ün sözleri herkesi ağlattı.

SON ANLARINI ANLATTI

Birsen Altuntaşı’ın haberinde yer alan açıklamalar doğrultusunda Özkan Uğur'un cenazesine AKM’de düzenlenecek törenin ardından Taksim Camii'nde kılınan namazın ardından son yolculuğuna uğurlanacağı duyuruldu.

ozkan-ugur.jpg


Yoğun bakımda çalışan bir anestezi doktoru olduğunu belirten İksöz, işimin bir parçasının insanlara sevdiklerinin ölüm haberi vermek olduğunu söyledi. Hayatımın en zor kısmının insanlara sevdiği kişinin ölüm haberi vermek olduğunu dile getiren İksöz, Özkan Uğur'un ailesine ölüm haberini vermenin de hayatındaki en zor anlardan biri olduğunu söyledi.
Özkan Uğur'la ilgili anlatılacak çok şey olduğunun altını çizen Aylin İksöz, “Özkan Ugur’la ilgili anlatılacak çok şey var, ama şu an şarkılarından, oyunculuğundan ya da Ali Desidero’yu bile ezbere biliyor oluşumdan değil son 1.5 aydır yoğun bakımımızda yatarken tanıdığım Özkan Uğur’dan bahsetmek istiyorum.” sözlerini dile getirdi.

ozkan-ugur-aile.jpg

EN GERÇEK ORTAM

Yoğun bakımların İnsanların en gerçek halini ortaya çıktığı ortam olduğunu ifade eden İksöz, ölüm gerçeğini devreye girdiği durumlarda birkaç gün önce uykuları kaçıran başka dertlerin önemsiz olduğunu söyledi. Yoğun bakımda olan insanların toplum baskısından kurtularak tam olarak gerçek kişiliğinin ortaya çıktığını dile getiren İksöz, Özkan Uğur'un çok nazik bir insan olduğunu vurguladı. Günlük hayatta çok nazik bir insan olmanın takdir ettiği bir özellik olduğunu ifade eden İksöz, Özkan Uğur'un yoğun bakım yatağında yatarken en zor anlarında bile teşekkür etmeyi ve lütfen demeyi ihmal etmediğini aktardı. Gülümsemeye devam etmenin bu hayatta çok az insanın erişebileceği bir Erdem olduğunu söyleyen İksöz, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

ozkan-ugur-hastane.jpg


“Çok teşekkür ederim Özkan abi bize zor durumda olmanın kaba olmak için bir bahane olmadığı gösterdiğin için, o anlarında bile saçlarının yıkanıp taranmasından aldığın keyif için, bir an bile hayat sevincini, güler yüzünü ve nezaketini kaybetmediğin için, bu özelliklerinle bizlere yine örnek olduğun için. Seninle tanışmak ve bu süreçte sana eşlik etmek benim için bir onurdu!”

ozkan-ugur-doktor.jpg

ACILARINI PAŞLAŞTIK

Eşi Aylin aslan ve oğlu Alişan Uğur hakkında söylenebilecek çok fazla güzel şey olduğunu İksöz, aralarındaki sevgiye tanık olmalarına izin verdikleri için teşekkürlerimi iletti. Kendilerine verdiği kötü haberden sonra bile mutlaka içtenlikle teşekkür ettiklerini aktaran İksöz, “Acınızı paylaşmama izin verdiğiniz için çok teşekkür ederim size… Biz büyük bir ekip olarak uzun süredir elimizden gelen her şeyi yapıyorduk, ama ne yaptık ne ettiysek olduramadık…” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN