Park resmindeki hatayı 7 saniyede bulabilirsen senden zekisi yok! Bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Park resmindeki hatayı 7 saniyede bulabilirsen senden zekisi yok! Bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Hatayı bulun: Sadece bir dahi parkta oynayan çocuklardaki hatayı 7 saniyede tespit edebilecektir. Onlardan biri misin? Meydan okumayı şimdi deneyin.

Sağlıklı bir vücut için fiziksel egzersiz çok önemlidir. Benzer şekilde, sağlıklı bir beyin için zihinsel egzersiz gereklidir. İyi bir zihinsel egzersiz sağlayan bu türden bir etkinlik, kullanıcılardan belirli bir süre içinde resimdeki hatayı bulmalarının istendiği internette ilgi görüyor.

Bu tür bir meydan okuma, görsel korteksi uyarır ve beynin sağ ve sol yarım kürelerini harekete geçirerek yaratıcılığı ve analitik düşünceyi artırır. Gözlem becerilerinizi geliştirmek mi istiyorsunuz? O halde şimdi bu hızlı mücadeleyi deneyin!

1-010.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan resim, çocukların oyun oynadığı bir park sahnesini gösteriyor. Resimde bir yanlışlık var ve göreviniz 7 saniyede resimdeki hatayı bulmak.

Resmi dikkatlice izleyin ve süre sınırı içinde hatayı bulup bulamayacağınıza bakın. Son derece dikkatli kişiler, resimdeki hatayı diğerlerinden daha hızlı fark edebilir. Acele edin, zaman bitiyor.

GİZLİ HATAYI BULDUN MU?

Tekrar resme odaklanın ve bu sefer hatayı tespit edip edemediğinize bakın. Bu tür zorlukları çözmenin anahtarı, dikkat ve ayrıntılar için mükemmel bir bakış açısıdır.
Mantıksal düşünme becerilerinizi kullanın ve resimdeki hatayı tespit edip edemediğinize bakın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Resimdeki hatayı kaçınız bulabildiniz? Hatayı bulanlara selam olsun. Mükemmel mantıksal ve analitik becerileriniz var. Hala bulmacayı çözemeyenler, şimdi durup çözüm için aşağıya göz atabilirler.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN