"Pavyonda çalıştım" diyen Popstar Mehtap, Nez'in dansını görünce çılgına döndü: "Bu kıyafetle acilen pavyona başlasın"

"Pavyonda çalıştım" diyen Popstar Mehtap, Nez'in dansını görünce çılgına döndü: "Bu kıyafetle acilen pavyona başlasın"

Popstar Alaturka yarışmasıyla şöhreti yakalayan Mehtap Yılmaz, daha önce katıldığı ir programda hayat hikayesini anlatmış ve kardeşlerini okutmak için pavyonda çalıştığını söylemişti. İnci Taneleri dizisi popüler olan pavyon dansı furyasına sessiz kalamadı. Şarkcı Nez'in Dilber dansını görünce adeta çılgına döndü.

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Popstar Alaturka'nın jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Bülent Ersoy gibi birbirinden ünlü sanatçıların oturmuştu. Yarışma o dönem epey ses getirmiş ve Popstar Alaturka' yarışmasının şampiyonu Mehtap Yılmaz olmuştu.

popstarrr.jpg

YILLARCA PAVYONDA ÇALIŞMIŞ

Popstar Mehtap, 2020 yılında Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programına katılmış ve zorluklarla dolu hayat hikayesini anlatmıştı. Mehtap Yılmaz, yıllarca ailesinin geçimini sağlamak ve kardeşini okutmak için pavyonda çalıştığını, kardeşinin tıp fakültesinden mezun olduğu yıl pavyon sahnesini bıraktığını açıklamıştı. O dönem Yılmaz'ın bu açıklamaları epey ses getirmişti.

1-002.jpg

DİLBER DANSI AKIM HALİNE GELDİ

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği pavyonda çalışan Dilber karakterinin elbisesi ve dansı çok beğenildi. Son dönemde bir akım haline gelen bu dansa ünlü isimler de dahil oldu. Son olarak şarkıcı Nez, jartiyerli elbisesiyle Dilber dansı yapınca sosyal medyada epey ses getirdi. Bunu gören Popstar Mehtap ise bu duruma tepkisiz kalamadı.

2-002.jpg

NEZ'İ TOPA TUTTU

TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programına konuk olan Popstar Mehtap, Nez'i topa tuttu. Mehtap Yılmaz; "Beynine oksijen gitmiyor herhalde. Böyle göbek atmakla olmuyor. Bu dansla bu kıyafetle bu jartiyeriyle acilen pavyona başlasın" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN