Pelin Öztekin yağ gibi erimeye devam ediyor! Son halini görenler gözlerine inanamadı: 93 kilo buhar oldu!

Pelin Öztekin yağ gibi erimeye devam ediyor! Son halini görenler gözlerine inanamadı: 93 kilo buhar oldu!

Zayıflama teknikleri kullanarak tığ gibi olan güzel oyuncu Petin Öztekin sırrını açıkladı. Seda Sayan, Buse Varol ve Esra Erol'un kullandığı zayıflama tekniği ile birlikte tam tamına 93 kilo verdi. 2014 yılında geçirdiği mide ameliyatı ile birlikte spor ve diyeti asla bırakmadı. Şimdiki halini görenler ise dönüp bir kez daha bakıyor. İşte tüm detaylar...

PELİN ÖZTEKİN YAĞ GİBİ ERİYOR!

Pelin Öztekin her geçen süre zarfında kilo vermeye devam ediyor. Zayıflama dönemini bir üst seviyeye taşıyan güzel oyuncu yağ eritir gibi kilolarını eritip kurtulmaya devam ediyor. 2014 yılı ile birlikte verdiği karar sonrasında mide ameliyatı geçiren ünlü oyuncu ameliyat sonrasında kısa bir süre içerisinde evrim geçirdi.

Sosyal medya üzerinde de verdiği kilolar ile ilgiyi üzerine çeken Pelin, sadece 6 ayda 53 kilo vermeyi başardı. Kısa bir sürenin ardından 25 kilo daha veren ünlü, fazlalık olan kilolarına veda ederek toplamda 93 kilo verdi. Kilolarıyla birlikte sürekli olarak gündemde yer alan güzel oyuncunun yeni fiziği baş döndürücü oldu.

1-013.jpg

PELİN ÖZTEKİN'DEN CESUR POZLAR!

Pelin Öztekin'in evrim geçirmesi ile birlikte bakan bir kez daha bakıyor. Verdiği kilolar ile tanınamaz hale gelen güzel oyuncu diyetin yanı sıra sporunu da yapmayı ihmal etmiyor. Kilosunu korumayı çalışan ve aynı zamanda da kilo veren güzel oyuncu fiziğiyle birlikte galada boy gösterdi.

Uğradığı değişim ile birlikte eski fotoğraflarındaki yaptığı shoplar akıllara gelirken şimdilerde ise ihtiyaç duymaksızın kameralar karşısına geçiyor. Kameralara verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşan Pelin Öztekin'e yüzlerce pozitif yorum yapıldı. Sosyal medyayı aktif kullanan uzman isim verdiği kilolar ile gündemde yerini aldı.

fw4pbopxkaamuug.jpg

PELİN ÖZTEKİN İLE SEDA SAYAN AYNI İŞLEMİ UYGULUYOR!

Pelin Öztekin'in kilo verme sırrı açıklandı. Hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo verme eylemi ile "yağ kırma" olarak bilinen işlemi uygulattığı dikkat çekti. Buz ile birlikte yağlarını donduran Pelin Öztekin, Seda Sayan'ın da tercih ettiği güzellik merkezinde kilo verme işlemlerine devam ediyor.

Aynı işlemlerden geçen Seda Sayan'ın süper mini şortuyla verdiği pozlar sosyal medyanın dikkatini çekti. 38 santimetre kadar zayıflayan ünlü şarkıcının vücut yaşı 23 çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN