Perihan Savaş uzun aradan sonra ekranlara geri dönüyor! Usta ismin yeni adresi Kanal D oldu!

Perihan Savaş uzun aradan sonra ekranlara geri dönüyor!  Usta ismin yeni adresi Kanal D oldu!

Usta oyuncu Perihan Savaş'ın yeni dizisi açıklandı. Perihan Savaş'ın yeni projede yer alacağı kesinleşti. İşte Perihan Savaş'ın yeni dizisi...

Kanal D'nin Pastel Film tarafından hazırlanan yeni dizisi "Dilek Taşı"nın oyuncu kadrosu belirlenmeye başladı. Başrollerini Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın paylaştığı diziye, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan gibi başarılı isimler de katılacak. Son olarak ünlü oyuncu Perihan Savaş da diziye dahil oldu.

ÇEKİMLERİ DEVAM EDEN DİZİNİN KONUSU NE?

PERİHAN SAVAŞ

Yeni sezonun merakla beklenen yapımları arasında yer alacak olan "Dilek Taşı", 1980'li yıllarda geçen etkileyici bir hikayeyi konu edinecek. Dizinin yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstlenirken, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturacak. Senaryosunu ise Can Sinan kaleme alacak.

"Dilek Taşı" dizisinin çekimleri ve cast çalışmaları hala devam etmektedir. Dizi, izleyicileri sürükleyici ve heyecan dolu bir hikayeyle ekrana kilitlemeyi hedeflemektedir. Perihan Savaş'ın da katılımıyla güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizi, seyircilerin ilgisini çekecek projeler arasında yer almaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN