Peugeot 408 sonunda Türkiye'de! Satış fiyatı dudak uçuklattı: Renklerini gören mest oldu!

Peugeot 408 sonunda Türkiye'de! Satış fiyatı dudak uçuklattı: Renklerini gören mest oldu!

Yeni Peugeot 408 modeli Türkiye'de satışa sunuldu. Türkiye'de ki satış fiyatı dudak uçuklattı! Farklı renklerinde bulunduğu yeni Peugeot 408 modeli renkleri ile göz kamaştırdı. Arabanın özellikleri ve fiyatını haberimizde yer verdik. İşte ayrıntılar.

Peugeot, göz alıcı fastback tasarımı, Allure ve GT donanım paketi ve 6 farklı renk seçeneği ile yeni 408 modelini Türkiye'de satışa sundu. Gelecekte Peugeot 408'in tamamen elektrikli versiyonunun Türkiye'de satılması planlanıyor.

araba

Peugeot'dan yapılan açıklamaya göre marka, dinamik silueti ve fastback tasarımıyla yeni 408 SUV koduyla kalıpları yıkıyor. Ekim 2022'de Paris Motor Show'da dünyaya tanıtılan yeni Peugeot 408, Türkiye'de de satıldı.

Peugeot, yeni 408 ile rekabetin oldukça yoğun olduğu C segmentinde ürün yelpazesini genişletiyor ve markanın SUV sınıfındaki başarısını sürdürüyor.

TAM ELEKTRİKLİ MODELİ SATIŞTA OLACAK MI?

İlk etapta Türkiye'ye getirilen Peugeot 408'in 1.2 PureTech 130 motor ve 8 ileri EAT8 otomatik şanzıman ile satışa sunulması planlanıyor.

FARKLI RENKLERİ VAR MI?

Peugeot 408, Allure ve GT donanım paketlerinin yanı sıra 6 farklı renk seçeneğiyle sunuluyor.

araba

FİYATI NE KADAR?

Peugeot 408 Allure donanım seviyesi 1 milyon 110 bin TL'den satılırken, GT seviyesi model Peugeot 408 1 milyon 283 bin TL'den başlayan özel fiyatla satışa sunuluyor.

Peugeot Türkiye, Mart ayı boyunca yeni 408 modeli için sunduğu 240 bin TL'ye varan yüzde 0,99 faiz oranı ve 12 ay vadeli finansman kampanyasıyla da dikkat çekiyor.

Yeni Peugeot 408 Allure 'ın tasarım ve stil standartları, parlak krom ön ızgara, karartılmış arka camlar, Peugeot LED teknolojisine sahip farlar, parlak siyah arka tamponlar ve egzozlar ve 19 inç JASPE alüminyum alaşım jantlarla öne çıkıyor.

Kumaş Ön Panel ve Kapı Döşemeleri, Ortam Aydınlatması, Deri Direksiyon, Çerçevesiz Elektrikli Krom Ayna, Yarım Deri Döşeme, Nane Yeşili Dikişli Koltuklar, Yükseklik Ayarlı Belden Isıtmalı Bacak Sürücü Koltuğu, Yükseklik Ayarlı Belden Isıtmalı Yolcu Koltuğu, Laminat, Ön Cam, Hava Kalitesi Sistemi (AQS) ), Tam Otomatik Klima, Anahtarsız giriş ve bagaj sistemi sunuluyor.

araba

Yeni Peugeot 408 Allure kontrol sistemleri, 180 derece geri görüş kamerası ve 3 görüş modu, ön park sensörleri, geri trafik uyarı sistemi, kör nokta uyarı sistemi (75 metreye kadar), aktif şerit izleme sistemi, hız limiti algılama ve önerme, akıllı far sistemi (aktif uzun farlar), aktif tam durma freni, dur ve kalk işlevli uyarlanabilir hız sabitleyici. Diğer teknik donanımlar arasında 10 inçlik dijital ön panel, 10 inçlik kapasitif dokunmatik ekran, 4 adet USB port (tip c), kablosuz aynalı ekran, 12V priz bulunmaktadır.

İç farklılıklar arasında adamite yeşili dikişli alüminyum ön panel, adamite yeşili dikişli alüminyum kapı çıtaları, siyah tavan kaplaması, gt logolu ısıtmalı deri direksiyon simidi, elektrikli 10 yönlü ayarlanabilir-ısıtmalı-ayarlanabilir bacak desteği-masaj işlevli sürücü (agr onaylı), elektrikli 6 yönlü ayarlanabilir bel desteği - ısıtmalı masaj işlevli yolcu koltuğu (agr montaj), Alcantara yarı deri döşemeli adamit yeşili dikişli koltuk ve sunroof dikkatleri üzerine çekiyor.

araba

Spor paketini de içeren Peugeot 408 GT, daha hızlı vites değiştirme, daha hızlı güç aktarımı, sportif kullanım ve daha hızlı tork için optimize edilmiş pedallara sahip.

Temiz kabin, elektrikli bagaj kapağı, LED aydınlatmalı ve havalandırmalı torpido gözü, visionpark paketi, ön ve arka park sensörleri, yan sensörler, 4kameralı 360 derece park desteği, geri giderken otomatik inen yan aynalar, şerit asistanı, genişletilmiş donanımlar vb. Trafik işareti tanıma sistemi gibi, Peugeot 408 GT standart olarak 10 inç 3D dijital ön gösterge paneli, I-Toggles ve 3D navigasyon sistemi ile birlikte gelir.

araba

En yeni sürüş destek sistemleriyle donatılan yeni Peugeot 408, aerodinamiğin bir araya geldiği deneyimli güçlü motoruyla öne çıkıyor.

Fransa'nın Mulhouse kentinde üretilen yeni Peugeot 408'in tamamen elektrikli versiyonu, ilerleyen dönemlerde Türkiye'de de satılacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN