Popo dikleştirme operasyonuna tonlarca para ödemişti... Bahar Candan'ın banka hesabındaki parayı görenlerin ağzı açık kaldı!

Popo dikleştirme operasyonuna tonlarca para ödemişti... Bahar Candan'ın banka hesabındaki parayı görenlerin ağzı açık kaldı!

İşte Benim Stilim programı ile ünlenen ve daha sonrasında kendinin sosyal medyaya atan Bahar Candan, yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmek bilmiyor. Geçtiğimi günlerde namaza başladığını duyuran Bahar Candan, ardından popo dikleştirme operasyonu geçirdiğini sevenleriyle paylaşmıştı. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Bahar Candan, hesabındaki parayla herkesin ağzını açık bıraktı. Görenlerin gözleri büyüdü. Bakın Bahar Candan'ın hesabında ne kadar para varmış?

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Bahar Candan, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde namaza başladığını duyuran Candan, açık açık popo dikleştirme operasyonu geçirdiğini duyurup paylaştı. Herkesin ağzını açık bırakan Bahar Candan, bir skandala daha imza attı. Banka hesabını paylaşan Bahar Candan, hesabındaki parayla herkesi şoke etti!

"NAMAZA BAŞLAYIP ALKOLÜ BIRAKACAĞIM"

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan ve daha sonra sosyal medyaya yönelen Bahar Candan, yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmek bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde "Namaza başlıyorum, alkolü bırakacağım" açıklaması yapan Bahar Candan'ın popo dikleştirme görüntülerini paylaşması büyük tepkiye neden olmuştu.

dssdsd-1.jpg

HESABINDA BULUNAN PARAYI PAYLAŞTI

Gelen tepkiler üzerine paylaşımlarını silen Bahar Candan, son paylaşımı ile herkesin ağzını açık bıraktı. Banka hesabındaki parayı takipçileriyle paylaşan Candan, "Bir uyandım hayatımı çalmışlar." diyerek ifşa etti. Hesaptaki parayı görenler şoke oldu.

sddsdsds-7.jpg

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kendisini de ünlü yapan İşte Benim Stilim ile adını duyuran Nihal Candan’ın kardeşidir. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, lisansını hukuk bölümünde sürdürüyor.

Yürüyüşü, konuşma şekliyle taklitleri yapılan Bahar Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla gündemde kalmayı başarıyor. Her yaptığı olay olan Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" isimli parçasına çektiği klibin ardından "Dom Pérignon" isimli parçasına çektiği kliple konuşulmuştu.

Son olarak Dubai tatilinden paylaştığı lüks tatil fotoğraflarıyla dikkat çeken Bahar Candan, sık sık değiştirdiği imajıyla da gündem olmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN