Prime Video’nun ilk yerli dizisi 'Düğüm'ün galası yapıldı

Prime Video’nun ilk yerli dizisi 'Düğüm'ün galası yapıldı

Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak’ın başrollerini paylaştığı, Prime Video’nun ilk yerli dizi içeriği olan “Düğüm”ün galası yapıldı. Dizide, kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı “Tek Gerçek” programını sunan bir kadının, hayatının en büyük travmasını yaşaması konu ediliyor.

OGM Pictures'ın, başrollerini Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak’ın paylaştığı “Düğüm” dizisi, 23 Şubat’ta seyirciyle buluşacak. Sekiz bölümden oluşan polisiye gerilim türündeki dizinin kadrosunda; İbrahim Selim, Ece Dizdar, Itır Esen, Kaan Mirac Sezen, Beyza Şekerci, Umut Karadağ, Elif Uslusoy, Mina Derman ve Merve Nur Bengi rol alıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Can Ulkay’ın yönettiği dizinin galası pazartesi akşamı yapıldı.

DİZİNİN KONUSU

Dizide adalet aşığı bir kadın olan Neslihan Turhan, kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı “Tek Gerçek” programını sunarken hayatının en büyük travmasını yaşar. Üzerine titrediği tek çocuğu Can’ın, arkadaşı Lal’i öldürmekle suçlanır. Bu durum Neslihan’ın dürüstlük ve adalet üzerine kurduğu dünyası altüst olur. Oğlunu korumakla; gerçeğin ortaya çıkmasını sağlamak arasında kalan Neslihan, hayatının en önemli kararıyla karşı karşıyadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN