Prof. Dr. Saraçoğlu soğan yerken kimsenin bilmediği püf noktasını açıkladı! Hep yanlış biliyormuşuz: Bir yiyen bağımlısı oluyor

Prof. Dr. Saraçoğlu soğan yerken kimsenin bilmediği püf noktasını açıkladı! Hep yanlış biliyormuşuz: Bir yiyen bağımlısı oluyor

Doğal yaşam koçu Prof. Dr. Saraçoğlu, soğan tüketirken kimsenin bilmediği püf noktalarını kişisel blogunda aktardı. Soğanın daha önceden kimse tarafından bilinmeyen özelliklerini anlatan Saraçoğlu, yine ezber bozdu. Saraçoğlu'nun soğanla ilgili bu tavsiyesini tatbik edenler adeta bağımlısı oluyor. İşte Saraçoğlu'nun mucizevi o yöntemi

Doğal tedavi yöntemleri uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alan soğanla ilgili kimsenin bilmediği detayları anlattı. Hemen hemen her yemekte yer alan soğanın, insan sağlığı açısından en faydalı kullanımı hakkında bilgi veren Saraçoğlu, "Bunu yiyen bir daha ağrı sızı çekmiyor" hatırlatmasında bulundu.

Prof. Saraçoğlu tarafından önerilen Soğan Kürü, üst solunum yolu sorunlarında, adet düzensizliklerinde, prostatite bağlı ağrılarda ve çikolata kistlerine karşı yardımcı ve destekleyici bir tedavi yöntemidir. Peki, prostatit ve çikolata rahatsızlıklarına karşı "Soğan kürü" nasıl tatbik edilmelidir?

2.png

MUHAFAZA ALTINDA TUTULMASI GEREKEN HUSUSLAR

Prostatit sıkıntısı yaşayan bireylerin soğuktan muhafaza altında tutulmaları önemlidir. Hususi olarak soğuk kış aylarında, prostatit hastalarının karın kısmından başlamak üzere ayak parmaklarına dek soğuktan koruyucu giyimle kendilerini kollamaları gereklidir. Zira soğuk hava prostatit ağrılarını yoğunlaştırır.

Prostatit rahatsızlığınız varsa, ağırlık kaldırmaktan ve ağır eşya taşımaktan kaçının. Taşıyacağınız yük dört-beş kilogramı aşmamalıdır.

PROSTATİT AĞRILARINA KARŞI SOĞAN KÜRÜ UYGULAMASI!

Bir hafta süresince her gün sabah ve akşam ikişer adet orta boy kuru soğanı presleyip yarım dilim ekmekle beraber yenmelidir. Presleme esnasında elde edilen soğan suyunu israf etmeyin ve tuzlama işlemi uygulamayın. Soğanı presleyemiyorsanız, ağızda uzun süre çiğneyerek yarım dilim ekmekle birlikte tüketebilirsiniz. Soğan suyunu çıkarmak amacıyla meyve sıkacağından faydalanabilirsiniz. Kuru soğanın suda ya da ateşte pişirilmeksizin çiğ şekilde alınması gerektiğini unutmayın.

POLİKİSTİK OVER, KİST VE POLİP SORUNLARINA KARŞI SOĞAN KÜRÜ UYGULAMASI!

1,5 (250-300 mL) su bardağı klor içermeyen su (içme suyu) kaynatılırken, ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru soğan dörde bölünüp eklenir. Beş dakika süreyle kapağı kapalı olarak kaynatılır. Ilıdıktan sonra süzülür ve içilir. Aç karnına günde iki kez tüketilir (öğleden önce ve öğleden sonra). Her uygulamada taze olarak hazırlanmalıdır.

Kür uygulamasına adet (regl) sona erdikten 3-7 veya 10 gün sonra başlanır ve ilk ay 15 gün, diğer aylar 10'ar gün sürecek şekilde toplamda 4 ay boyunca devam edilir ve sonra kür sonlandırılır.

Kürün etkisini artırmak ve olumlu sonuç elde etmek için, 15 günlük soğan kürüne ek olarak testeredişli aslanpençesi bitkisinin günde 2 defa kullanılması önerilir. Sonrasında kullanılacak olan bitki karışımı için danışmanlarımızdan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Not: Polikistik over, Kist ve Polip şikayetlerine karşı Soğan Kürü uygulaması tek başına yeterli değildir. Yardımcı diğer bitkilerin kullanımı ile ilgili danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz. **Miyom şikayeti olan kişilerin soğan kürü kullanması önerilmemektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN