Resimde çifti olmayan bir terlik var! 13 saniyede kimse bulamadı! Bulabilir misin?

Resimde çifti olmayan bir terlik var! 13 saniyede kimse bulamadı! Bulabilir misin?

IQ'nuzu test etmek için zeka oyunu: Bu akıl bulmacasında, resimde çifti olmayan terliği belirlemeye çalışın. Sadece yüksek IQ'lu insanlar çifti olmayan terliği 13 saniyede fark edebilir.

Bu zeka oyunu, probleme bakarken verdiğiniz karara göre zeka seviyenizi test etmenize yardımcı olacaktır. Bu IQ testi, Zeka Bölümünüzü öğrenmenin eğlenceli bir yoludur. Bu beyin bulmacalarını çözerken, problemi taramalı ve mantıksal akıl yürütme becerilerini kullanarak cevaba ulaşmalısınız. Zeka oyunları, bu eğlenceli oyunlar yaratıcı düşünme ile çözüldüğü için basit bir bilmeceyi daha ilginç hale getirir. Cevap hemen önünüzde olmayacağı için çözüme ulaşmak için biraz farklı düşünmeniz gerekiyor. Bu yüzden, resimde çifti olmayan terliği bulmanız gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

kapak-003.jpg

RESİMDEKİ ÇİFTİ OLMAYAN TERLİĞİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görselde çifti olmayan terliği tanımlamanız gerekmektedir. Yapbozda farklı desen ve tasarımlara sahip çok sayıda rengarenk terlik görebilirsiniz. Cevap basit ama zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce her bir terliğe dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun. Resimde çifti olmayan terliği bulabilir misin?

İKİZİ OLMAYAN TERLİĞİ BULDUN MU?

Yukarıdaki zeka oyunu, zekanızı ve gözlem becerilerinizi test eden zorlu bir testtir. Bulmacayı öngörülen süre içinde çözmek yanal düşünmeyi gerektirir. Ancak, cevabı birkaç saniye içinde çözerseniz kendinizi tatmin olmuş hissedeceksiniz.

Çiftleri eşleştirin. Hangi terliğin çifti yok? Her bir terliğe tek tek bakarsanız çifti olmayan terliği ayırt edebilirsiniz. İkizi olmayan terliği buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zihinsel testin cevabı, resmin ortasındaki yeşil terliğin bir çiftinin olmadığıdır. Diğer terliklerin çifti resmin içindedir. Size kolaylık olması için aşağıdaki resimde tek olan terlikleri işaretledik:

2-015.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN