Resimde diğerlerinden farklı bir adam var! 9 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 130 çıkıyor!

Resimde diğerlerinden farklı bir adam var! 9 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 130 çıkıyor!

Zeka testi: Bu resimli bulmacada, resimdeki farklı adamı belirlemeye çalışın. Sadece yüksek IQ'lu insanlar farklı adamı 9 saniyede görebilir.

Bkapak-001.jpgu zeka oyunu, probleme bakarken verdiğiniz karara dayalı olarak zeka seviyenizi test etmenize yardımcı olacaktır. Bu IQ testi, Zeka Bölümünüzü öğrenmenin eğlenceli bir yoludur. Bu beyin bulmacalarını çözerken, mantıksal akıl yürütme becerilerini kullanarak sorunu taramanız ve cevaba ulaşmanız gerekir. Zeka oyunları, bu eğlenceli oyunlar yaratıcı düşünme ile çözüldüğü için basit bir bilmeceyi daha ilginç hale getirir. Cevap hemen önünüzde olmayacağı için çözüme ulaşmak için biraz farklı düşünmeniz gerekiyor. Bu yüzden, resmin içindeki farklı adamı görmeniz gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

RESİMDEKİ FARKLI ADAMI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görselde, benzer görünüşlü adamlar arasından farklı adamı bulmanız gerekiyor. Uyanık bir zihin, farklı adamı 9 saniye içinde tespit edebilir. Cevap sandığınız kadar basit olmadığı için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun.

FARKLI ADAMI GÖRDÜN MÜ?

Bu beyin bulmacasında, gruptaki diğer erkeklerden farklı olan adamı bulmanız gerekiyor. 3 sıra ve 7 sütun benzer görünümlü erkeklerle dolu. Garip adamı 9 saniye içinde bulmak için tüm satır ve sütunlara hızlıca bakmanız gerekir. Resimdeki farklı adamı tespit ettin mi?

Bazı bulmacalar mutlaka matematik becerileri veya yanal düşünme gerektirmez, ancak gözlem becerilerinizin basit bir testidir. Bu bilmece zordu ama çözmek için daha az zaman ve beyin gücü gerektirdiğinden basitti. Ama cevabı birkaç saniye içinde bulduğunuzda kesinlikle harika hissettiriyor.

ZEKA BULMACASI ÇÖZÜMÜ

Bu zihinsel sınavın cevabı, farklı olan tek adamın 3. sıra ve 2. sütunda olduğudur. Farklı adamın gömleğinin rengi diğerlerinden farklıdır. Kolaylık olması için, aşağıda verilen resimde garip adamı işaretledik:

2-010.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN