Resimdeki 280 sayısını bulabilirsen üst düzey bir IQ'ya sahip olabilirsin! Sadece 140 IQ olanlar bulabiliyor!

Resimdeki 280 sayısını bulabilirsen üst düzey bir IQ'ya sahip olabilirsin! Sadece 140 IQ olanlar bulabiliyor!

Sosyal medyada, mavi bir arka plan üzerinde düzenli bir şekilde çok sayıda yazılmış 208 ile bir görüntüyü gösteren bir zeka bulmacası ortaya çıktı. Sizin için zorluk yan yana dizilmiş bu sayıların içinde gizli olan 280 sayısını bulmak. Yapabilir misin?

Hem eğlenceli hem de zekice bir şeyler arayanlar için optik illüzyonlar en iyi seçenek olabilir. Bir oyun olmanın yanı sıra, bu görüntü tabanlı bulmacalar beyniniz için harika bir egzersizdir. Gizli kişilik özelliklerini ortaya çıkarmaktan IQ'nuzu ve gözlem becerilerinizi ölçmeye ve geliştirmeye kadar, bu optik illüzyonlar bir kişinin kendisini daha iyi anlamasını sağlar. Böyle bir bulmaca, mavi bir arka plan üzerinde düzenli bir şekilde birden çok kez yazılmış 208 ile bir görüntüyü gösteren internette ortaya çıktı. İzleyicilerin amacı, sadece 5 saniye içinde grup içinde 280 sayısını bulmaktır.

1-011.jpg

RESİMDEKİ 280 SAYISINI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki illüzyon resminde 208 sayısı birden çok kez yazılmıştır, ancak sayılardan biri diğerlerinden farklıdır ve bu yalnızca katılımcı sayıyı bulmaya odaklanırsa bulunabilir. 5 saniyelik zaman sınırı çok az görünebilir, ancak görüntüyü iyi tarayabiliyorsanız yeterlidir. Bunu yaparken herhangi bir numarayı kaçırmadığınızdan emin olun ve numarayı kolayca bulabileceksiniz. Çok sayıda kişiyi şaşkına çeviren bu zeka bulmacasında gizlenen sayıyı bulmak oldukça zor. Açıklamalara göre sadece yüksek bir IQ'ya sahip insanlar diğerlerinden farklı olan sayıyı bulmayı başarabiliyor. Yapabilir misin?

FARKLI SAYIYI TESPİT ETTİN Mİ?

Resimde gizlenen ve diğerlerinden farklı olan sayı 280'dir. Sıra dışı olan tek şey, rakamların yeniden düzenlenmesidir ve bu, onu diğer sayılardan ayırmayı zorlaştırır. Ancak, insanlar görüntüyü düzenli bir şekilde tararlarsa ve herhangi bir rakamı atlamazlarsa, kolayca bulabilirler

Numarayı kolayca bulabildiyseniz, kendinizi ayrıntılar için keskin bir göze ve görüntüyü doğru şekilde tarayabilecek kadar keskin bir zihne sahip biri olarak kabul edebilirsiniz. Yapamadıysanız, bu bulmacaların hiçbirinin çok zor görünmeyeceği bir seviyeye gelmek için biraz pratik yapmanız gerekebilir. Resimdeki gizli sayıyı bulmayı başardın mı?

2-007.jpg

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu tür birkaç optik illüzyon resimleri, pratik yapmak için çevrimiçi olarak mevcuttur. Bazıları sadece kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarsa da, diğerleri kesinlikle bulmacalara doğru çözümü bulmanızda hızlanmanıza yardımcı olabilir. Resimdeki farklı sayıyı hala bulamıyorsanız aşağıdaki çözümü kontrol edin. İşte bulmacanın çözümü:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN