Resimdeki farklı greyfurtu 7 saniyede bulmak için IQ'nuzun en az 140 olması gerekiyor! Yapabilir misin?

Resimdeki farklı greyfurtu 7 saniyede bulmak için IQ'nuzun en az 140 olması gerekiyor! Yapabilir misin?

Portakal ve Greyfurt arasındaki farkı biliyor musunuz? Hayır mı? O zaman bu zeka oyununu dene ve kendi başına bul. Ayrıca, bu zeka oyunu bilişsel yeteneklerinizi ve diğer becerilerinizi teste tabi tutacak.

Hafta sonu için çözmemiz gereken son zeka oyunu elimizde. Bu zeka oyunu, matematik formülleri ve becerileri yerine yaratıcılık ve gözlem gücü gibi becerilerinizi test edecek. Ve sonuç olarak beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendirecek, zihinsel çevikliği artıracak ve kısa süreli hafıza problemlerine yardımcı olacaktır. Yeterince açıklama yaptığımıza göre, şimdi mücadeleye dönüyoruz, resimde gizlenmiş farklı greyfurtu bulun.

1-014.jpg

RESİMDEKİ FARKLI GRAYFURTU BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde 3 sütuna ve 6 sıraya bölünmüş toplam 18 greyfurt gösterilmektedir. Ve senin görevin yarım dilimlere göre farklı olanı bulmak. Bu zihinsel alıştırmayı tamamlamak için tüm bölümleri gözden geçirin ve mantıksal akıl yürütme, gözlem gücü ve diğer yetenekler gibi becerileri kullanın.

Zeka oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir yaratıcı yaklaşım ve mantıksal akıl yürütme de içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, resimde gizlenmiş farklı greyfurtu bulmak için niteliksel keskinliğinizi ve bilişsel becerilerinizi kullanmanız gerekir. Yapmanız gereken tek şey beyin gücünüzü zorlamak ve tüm alanlara odaklanmak.

FARKLI GREYFURTU BULDUN MU?

Bir beyin jimnastiği, yaratıcı ve mantıklı düşünmeyi gerektiren bir bilmecedir. Düşünme ve karar verme kapasiteniz böylece her girişimde artacaktır. Beyin oyunu ayrıca daha büyük sorunları çözmenize ve eleştirel sezgiler geliştirmenize yardımcı olacaktır. Unutmayın, amacınız resimde gizlenmiş farklı greyfurtu bulmak. Kolay değil mi? Bulmak için sadece 7 saniyeniz var.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki farklı greyfurtu hala bulmakta zorlanıyorsanız, gizli greyfurtu bulmak için lütfen aşağıdaki resme bakın.

2-006.jpg

Eğlenceliydi, değil mi? Bu süper hoşgörülü zeka oyunlarını çözmek, her zaman eğlenerek öğrenmenin en iyi yoludur. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bizi takip etmeyi unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN