Resimdeki farklı ineği 3 saniyede bulabilirsen rekor sahibi olabilirsin! Sadece üstün zekalı olanlar bulabiliyor!

Resimdeki farklı ineği 3 saniyede bulabilirsen rekor sahibi olabilirsin! Sadece üstün zekalı olanlar bulabiliyor!

Akıllara durgunluk veren bu zeka oyununda farklı olan ineği 3 saniye içinde bulabilirsen rekor sahibi olabilirsin. Sadece üstün zekalı insanların bulabileceği iddia ediliyor.

Resimde bir siyah beyaz inek sürüsü gösteriliyor ve ilk bakışta hepsi aynı gibi görünüyor. Ancak aralarından bir tanesinde bariz bir fark var, görebiliyor musunuz?

Zeka oyunu belki de göründüğünden daha zordur çünkü ineklerin hepsi aynı görünse de içlerinden birinde bariz bir fark vardır. Yapboz hayranlarına, üç saniyenin altında öne çıkan farklı ineği bulmaları istendi. Onu ayırt edebilmek için keskin beyin ve göz koordinasyonuna ihtiyacınız olacak. Şaşıran herkes, hangisi olduğunu öğrenmek için sayfanın en altına kaydırabilir.

kapak.jpg

RESİMDEKİ FARKLI İNEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Bulmaca hayranları, ineklerden oluşan bir resimde farklı olanı bulmayı da denemek isteyebilirler. Şimdi onu bulmak için 3 saniyen var. Yine de göründüğü kadar kolay değil, çünkü görüntüye baktığınızda kısa sürede hepsi birbirine benziyor.

Bu bulmaca, resimdeki gizli ineği çabucak fark edip edemeyeceğinizi görerek gözlem becerilerinizi ve zekanızı test etmeye çalışır. Belirlenen süre içinde farklı ineği bulabilir misin?

FARKLI İNEĞİ BULDUN MU?

Psikologlar için uzun süredir bir hayranlık kaynağı olan optik illüzyonlar, görüşünüzü kandırmak için çalışır ve bunu yaparken gözlerinizin ve beyninizin birlikte ne kadar iyi çalıştığını anlamanızı sağlar. Resimdeki farklı ineğin nerede gizlendiğini 15 saniyede yakaladınız mı? Hala cevabı bulamayanlar yazının sonunda farklı ineğin nerede gizlendiğini öğrenebilir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Çoğunuz cevabı bulmuş olabilirsiniz, ancak bazılarınızın cevabı bulması biraz zaman alabilir. Ve onu bulamayanlar, size yardım etmemize izin verin. Şimdi cevabı bulmak için aşağıdaki resmi yakından inceleyelim.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN