Resimdeki gizli köpeği kimse bulamıyor! Sadece IQ'su 140'ın üstünde olanlar 11 saniyede bulabiliyor!

Resimdeki gizli köpeği kimse bulamıyor! Sadece IQ'su 140'ın üstünde olanlar 11 saniyede bulabiliyor!

Optik illüzyon: Bu görüntüde bir köpek göz önünde saklanıyor. Gizli köpeği 11 saniye içinde görebilirseniz, kartal gözlere sahipsiniz. Şimdi bu optik illüzyon yarışmasıyla gözlem becerilerinizi test edin.

Optik illüzyonlar beyninizi kandıran ve bir şeyleri gözlemleme yeteneğinizi test eden görüntülerdir. Üç tür optik illüzyon bilişsel, fizyolojik ve gerçek görsel illüzyonlardır. Optik yanılsamaların güzelliği, kullanıcının dikkatini kısa bir süre için çekme biçiminde yatmaktadır. Beyin için iyi bir egzersiz olduğunu kanıtlıyor.

Optik illüzyonların düzenli olarak uygulanmasının, konsantrasyonunuzu ve gözlem becerilerinizi geliştirmede yardımcı olduğu biliniyor. İyi bir gözlem yeteneğiniz var mı?
Şimdi bu hızlı optik yanılsama testiyle öğrenelim.

RESİMDEKİ KÖPEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, parlak güneşli bir sabahta bir mısır tarlasını tasvir ediyor. Mısır tarlasında göz göre göre saklanan bir köpek var. Mücadeleyi başarıyla tamamlamak için köpeği 11 saniye içinde bulmanız gerekiyor.

Bunlar gibi optik illüzyon meydan okumaları, zekanızın yanı sıra gözlem becerilerinizi de test etmenin iyi bir yoludur. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın tek yolu bu değildir.

Ancak, IQ seviyenizi gerçekten bilmek istiyorsanız, profesyonelce oluşturulmuş IQ testleri öğrenmenin en iyi yoludur.

1-005.jpg

GİZLİ KÖPEĞİ BULDUN MU?

Önünüzdeki zorluk 11 saniyede bir köpek bulmak. Çevreyle ustaca harmanlandığı için köpeği ilk bakışta fark etmek zordur. İyi gözlem becerisine sahip kişiler, saklanan köpeği hızlı bir şekilde bulabileceklerdir. Köpeği fark edebildiniz mi?

Zaman sınırı bitti. Kaçınız köpeği süre sınırı içinde buldu? Bazı keskin gözlü kullanıcıların, mükemmel gözlem becerileriyle köpeği çabucak fark ettiklerine inanıyoruz. Bazı kullanıcılar, köpeği bulamama konusunda hala şaşkın olabilir.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Köpeğin nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz? Aşağıdaki çözüme göz atın. Köpek kameraya doğru bakarken görülebiliyor, bej renkli bir yavru ve tarladaki kurumuş yapraklar ve samanlarla uyum içinde olduğu için ilk bakışta görülmesi zor.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN