Resimdeki hayvanların arasında bir arı var! Dahiler bile bulamıyor: 8 saniye süreniz var

Resimdeki hayvanların arasında bir arı var! Dahiler bile bulamıyor: 8 saniye süreniz var

İnsanların kendi zekasını kanıtlamak adına bazı testler gündemde yer alıyor. Bu testlerden birisi de yazımızda yer aldığı gibi gizli olan nesneleri bulmaktan geçiyor. Görsel zekanızı ve çevikliğinizi gözler önüne serecek olan bu test ile birlikte zekanızı kanıtlayabilirsiniz. Dahilerin bile zorlandığı bu testi gerekli şartlar altında çözmeniz gerekir. Peki siz kendi zekanıza güveniyor musunuz? Zekanızı kanıtlamak için 20 saniyeniz var...

ZEKANIZA GÜVENİYOR MUSUNUZ?

Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan zeka testlerine bir yenisi daha eklendi. İnsanlar tarafından oldukça merak konusu olan zeka sisteminin detaylarını sürekli olarak araştırır. Ne kadar zeki olduğunu ispat etmek veya kanıtlamak için kendisini gösterecek alternatifler aramaya koyulur.

İnternet mecrasında ise sık sık gündeme gelen zeka testleri ise kendi zekanızı belirlemede rol alıyor. Bir testle zekanızı değerlendirmek her ne kadar doğru değil gibi gözükse de bu test zeka için yapılmış bir test.

Testlere verilen ani ve doğru cevaplar, düşündürtmeye iten şartlar ve düşündüren detaylar gibi kavramlar ile birlikte zekanıza dair birçok ipucu elde edebilirsiniz. Bu tür sorularda ise zor olan soru değil süredir.

1-010.jpg

ARIYI BULMAK İÇİN 20 SANİYENİZ VAR!

Görselde sizden istenilen bir ürünü bulmanız uzun sürede bulmak oldukça kolaydır. Fakat bu ürünü sizden istenilen sürede bulmanızı istemek baskılama yapar ve sizi daha acele etmesi için zorlar. İşte bu durumda görsel zekanız test altına girmiş olur. Belirtilen zeka testi günümüzde yer alan en zorlu optik illüzyon testlerinden birisi olarak dikkat çekiyor.

Resimde yer alan hayvanlar, insanlar ve bitkiler arasında minicik bir arı bulunuyor. Resimde bulunan arıyı bulabilmeniz için tam tamına 20 saniye süreniz var. 20 saniye içerisinde arıyı bulabilirseniz yorumlara yazmayı unutmayın.

ARIYI NASIL BULABİLİRSİNİZ?

Arıyı bulabilmek için etrafınızda sessizliğin hâkim olması ve resime odaklanmanız gerekir. Sarılıklar içerisinde olan görsel içerisindeki sarı arıyı bulabilmek oldukça zordur. Unutmayın sadece 20 saniyeniz var. Bol şans...

! TESTİN CEVABI !

bbbbbbb-bi6s.webp

Resimde yer alan arıyı 20 saniye içerisinde bulduysanız tebrik ederiz. Arıyı bulamayanlar için yukarda yer alan görselde arının yeri belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN