Resimdeki tişörtte kaç delik olduğunu bulabilir misin? Sadece üstün zekalı olanlar 9 saniyede bulabiliyor!

Resimdeki tişörtte kaç delik olduğunu bulabilir misin? Sadece üstün zekalı olanlar 9 saniyede bulabiliyor!

Bu zeka oyunu kırılması zor bir ceviz. Bunu çözmek istiyorsanız, tişörtte kaç delik olduğunu bulmalısınız.

Bu zeka bulmacası, internette dolaşan en akıllı ve en zor bilmecelerden biridir. Birçok tutkulu bulmaca çözücü bu bulmacayı çözemedi. Bu yüzden bunu size getirdik. Bu, mantıksal düşünme ve muhakeme yeteneklerinizin bir testidir. Sadece yukarıda belirtilen becerilere sahip kişiler bu bulmacayı çözebilir. Yapabilecek misin? Görelim.

1-014.jpg

TİŞÖRTTE KAÇ DELİK OLDUĞUNU BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görsel yırtık bir tişörte ait. Bu zeka bulmacası, mantıksal ve muhakeme becerilerinizi test edeceği için yine de sizin için faydalıdır. Ayrıca, bu bulmacayı çözmek için sağduyunuzu kullanmanız gerekir, bu da zeka katsayısınızı (IQ) test eder. Bildiğiniz gibi bu bilmeceyi çözmek için sadece 9 saniyeniz var, o yüzden gidip telefonunuzu alın. Zamanlayıcıyı 9 saniyeye ayarlayın ve başlayın. Resimdeki tişörtte kaç tane delik olduğunu bulabilir misin?

DOĞRU CEVABI BULDUN MU?

Bu beyin bulmacasını henüz çözmedin mi? Eğer yapmadıysanız, acele etmeniz gerekiyor. Bu bulmacayı çözmek istiyorsanız mantığınızı uygulamayı unutmayın. Ve 9 saniyen bitti. Çözümü görmek için aşağı kaydırın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zeka bulmacası, yırtık tişörtte kaç tane delik olduğunu bulmanızı istedi. Bu sorunu çözebildiniz mi? Hala bulamadıysanız, başka yere bakmayın, işte çözüm: Bu yırtık yeşil tişörtte toplamda 8 delik vardır. Umarız bunu beğenmişsinizdir.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN