Resimler arasında gizli bir fark var! Sadece yüksek zekalı insanlar gizli farkı 3 saniyede bulabiliyor!

Resimler arasında gizli bir fark var! Sadece yüksek zekalı insanlar gizli farkı 3 saniyede bulabiliyor!

Farkı bulun: İki resim arasında bir fark var ve bunu 3 saniye içinde bulmanız gerekiyor. Zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi şimdi bu meydan okuma ile test edin.

Farkı bul etkinliği, katılımcının birbirinin aynı iki resim arasındaki farkı bulmasını gerektiren en popüler çevrimiçi etkinliklerden biridir. Bu aktivite, ne kadar dikkatli olduğunuzu belirlemenin çok yararlı bir yoludur. Bu etkinliğin en iyi yanı, gruplar halinde olduğu kadar bağımsız olarak da denenebilmesidir.

Bireyler, bu faaliyetlere düzenli olarak katılarak artan konsantrasyon ve dikkat şeklinde faydalar elde edebilirler. Bu aktivite, bir zaman sınırı eklenerek katılımcılar arasında daha rekabetçi ve ilgi çekici hale getirilir. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu hızlıca test etmek ister misiniz? O halde şimdi bu mücadeleyi deneyin.

1-004.jpg

İKİ RESİM ARASINDAKİ FARKI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, bir grup kuşun yan yana iki resmini gösteriyor. İki görsel ilk bakışta birbirinin aynı gibi görünse de iki görsel arasında bir fark var ve onu bulmanız için 3 saniyeniz var. Yalnızca üstün görüş becerilerine sahip olanlar zaman sınırı içinde gizli farkı tespit edebiliyor.

GİZLİ FARKI BULDUN MU?

Bu aktivite, bilişsel yetenekleri geliştirmek için faydalı olan eleştirel düşünmeyi uyararak beyin için mükemmel bir egzersiz görevi görür. Farkı bulmanın en iyi yolu, resme çok dikkat etmek ve iki resim arasındaki herhangi bir farklılığı tespit etmektir. Yeterince dikkatli olan kişiler, iki görüntü arasındaki farkı kolayca görebilir. Farkı gördünüz mü? Hala bulamayanlar yazının sonunda cevabı kontrol edebilir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Şimdiye kadar, meydan okumanın sonuna geldik. Aranızdan kaçı bu süre içinde farkı fark edebildi? Aradaki farkın ne olduğunu merak mı ediyorsunuz? O zaman aşağıdaki çözüme göz atın. İki resim arasındaki fark şu şekildedir:

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN