Reyting rekorlarını alt üst eden 'Aile' dizisinden kötü haber! Erken final yapacak: O bölümün sonunda ekranlara veda edecek

Reyting rekorlarını alt üst eden 'Aile' dizisinden kötü haber! Erken final yapacak: O bölümün sonunda ekranlara veda edecek

7 Mart'ta izleyiciyle buluşan ve yayınlandığı günden bu yana reyting rekorlarını alt üst eden 'Aile' dizisinden kötü haber geldi. Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde yer aldığı diziden gelen erken final haberi dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde ekranlara gelmesi planlanan ancak 6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen depremler nedeniyle yayın tarihi ertelenerek 7 Mart'ta izleyiciyle buluşan ve o tarihten bu yana reytingleri alt üst eden 'Aile' dizisinden kötü haber geldi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelerek 50 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan depremler nedeniyle ilk bölümü 7 Mart'ta Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, senaryosu Hakan Bonomo tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu, başrollerinde ise Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler, Serenay Sarıkaya ve Canan Ergüder'in rol aldığı 'Aile' dizisinden gelen kötü haber dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu.

ERKEN FİNAL YAPACAK

Medyatava.com'da yer alan habere göre; Reyting rekortmeni dizi erken final yapacak. Son olarak 3. bölümü izleyiciyle buluşan ve Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorlarını alt üst eden dizinin 30 bölüm olarak planlandığı ortaya çıktı. Dizinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ'un dizi ile 30 bölümlük sözleşme imzaladığı ve bu nedenle dizinin 30. bölümde final yapacağı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN