Reyting rekorlarını kırması beklenen 'Yıldız De Bana' projesinde sürpriz ayrılık! O isim projeden ayrıldı!

Reyting rekorlarını kırması beklenen 'Yıldız De Bana' projesinde sürpriz ayrılık! O isim projeden ayrıldı!

Yayın hayatı sona eren Arka Sokaklar adlı dizi yerine ekranlara gelecek 'Yıldız De Bana' projesinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Yarışmanın ekranlara gelmesine günler kala o isim yarışmadan ayrıldı.

18 Kasım'da ekranlara gelen 638. bölümü ile yayın hayatına ara veren Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi Arka Sokaklar'ın yerine Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan "Yıldız De Bana" yarışmasında sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Bir süredir izleyiciyle buluşmayan, Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi olarak rekorları alt üst eden reyting rekortmeni 'Arka Sokaklar'ın yerine Kanal D "Yıldız De Bana" isimli yarışmayı hayata geçirecek.18 yarışmacının yer alacağı Yıldız De Bana isimli yarışmanın ilk bölümü 31 Mart akşamı ekranlara gelecek.

SÜRPRİZ AYRILIK

Yarışmanın ekranlara gelmesine günler kala sürpriz bir ayrılık yaşandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; başarılı oyuncu Kerem Alışık, Küheylan adlı tiyatro oyununun yoğun provaları nedeniyle Yıldız De Bana yarışmasından ayrılmak zorunda kaldı.

Yarışmada Alışık'ın yerine Zafer Algöz yer alacak. Algöz'ün dışında Hülya Avşar ve Hamdi Alkan da yarışmada yer alacak. Yarışmada oyunculuk sektörüne yeni yetenekler seçilecek.

Kerem Alışık, daha yayınlanmayan Yıldız De Bana'dan ayrıldı! Yerine Zafer Algöz geldi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN