Reyting yarışına giren Yalı Çapkını, Ömer, Çöp Adam dizileri tek yürek oldu! Yardım toplamak için el ele verdiler

Reyting yarışına giren Yalı Çapkını, Ömer, Çöp Adam dizileri tek yürek oldu! Yardım toplamak için el ele verdiler

Reyting yarışıyla sık sık gündemde yer alan Yalı Çapkını, Ömer, Çöp Adam dizileri bu kez hayır işi için tek yürek oldu. Dizi oyuncuları Star TV ve NTV ortak yayınında bir araya geliyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Birbiriyle yarış içerisinde olan fenomen diziler tüm rekabetleri geride bıraktı. Yalı Çapkını, Ömer, Çöp Adam dizileri depremzedeler için el ele verdi. Dizi oyuncuları ortak yayında buluşuyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

HAYIR İŞİNDE TEK YÜREK OLDULAR


Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda ekranların fenomen dizileri Yalı Çapkını, Ömer, Çöp Adam Star TV ve NTV ortak yayınında bir araya geliyor. Ortak yayında buluşacak olan dizi oyuncuları AFAD için yardım toplayacak.

deprem-4.jpg

Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan yayının sunuculuğu ise Seda Öğretir, Mesut Yar ve Nazlı Çelik tarafından yapılacak.
Star TV'nin sevilen dizileri Yalı Çapkını, Ömer, Çöp Adam oyuncuları da canlı yayına konuk oluyor. Yardım çalışması için kol kola giren oyuncular afet bölgesi için yardım toplayacak. Programın yayın tarihi hakkında net bir açıklama yapılmasa da kısa bir süre içerisinde netleşmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN