Reza Zarrab'dan Ebru Gündeş-Hadise paylaşımı! Yasak aşk sessizliğini bozdu

Reza Zarrab'dan Ebru Gündeş-Hadise paylaşımı! Yasak aşk sessizliğini bozdu

Ebru Gündeş'in Hadise ile yasak aşk yaşamasından dolayı boşandığı eski eşi Reza Zarrab, sessizliğini bozdu. Söylemezsem Olmaz programında hakkında yayınlanan iddialara ilişkin peş peşe sert paylaşımlar yapan Zarrab, ilk kez eşi Ebru Gündeş hakkında açıklama yaptı. Bakın Ebru Gündeş-Hadise olayı için ne yazdı?

Söylemezsem Olmaz programında Hadise ile yaşadığı iddia edilen yasak aşk olayında mesajları ifşa olan Reza Zarrab, sosyal medya hesabından peş peşe paylaşım yaptı. Seren Serengil hakkında şaşırtan paylaşımlar yapan Zarrab, Hadise ve Ebru Gündeş için de bir post yayınladı. Okuyanlar inanamadı.

rezazarab1.jpg

REZA ZARRAB'TAN EBRÜ GÜNDEŞ PAYLAŞIMI

Ebru Gündeş ile evli olduğu sırada Hadise'yle aşk yaşadığı magazin gündemine bomba gibi düşen Reza Zarrab, dosyanın tekrar gündeme gelmesinden dolayı paylaşım yaptı.

hadise-demet-1830.jpg

Seren Serengil'in iddiaları sonrasında ünlü sunucuya gözdağı veren Zarrab, eski eşi Ebru Gündeş içinse bir paylaşım yaptı.

ebrugundes.jpg

"TANIDIĞIM EN KALİTELİ İNSAN"

Zarrab, Instagram hesabı üzerinden, "Öncelikle Ebru Gündeş benim kızımın annesidir. Onun üzüleceği hiçbir şeyi yapmam da onaylamam da. Biz düşman değiliz. Hayatımda tanıdığım en kaliteli insanlardan biri. Ben ne Hadise'yi ne başka birini savunuyorum. Üstüme atılan iftirayı dikkate alıp görmenizi istiyorum" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN