Reza Zarrab'la Adı Çıkan Petek Dinçöz Evleniyor! Müstakbel Kocası İçin Gemileri Yaktı! Bakın Ne Yapacak?

Reza Zarrab'la Adı Çıkan Petek Dinçöz Evleniyor! Müstakbel Kocası İçin Gemileri Yaktı! Bakın Ne Yapacak?

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz Nisan ayında 8 yıllık evliliğini bitirip Amerika'ya yerleşmişti. Çocuğunun babası Serkan Kodaloğlu'ndan tek celsede boşanıp yurt dışına giden Dinçöz evlenme kararı aldı. Petek Dinçöz 4 ayda gönlünü 4 ayda Nida Büyükbayraktar'a kaptırdı? Peki Nida Büyükbayraktar Kimdir? Metro Turzim'le alakası ne? İşte detaylar

Can Tanrıyar'dan olaylı boşanan şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında İş İnsanı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda tek celsede bitiren Dinçöz, oğlu Aslan'ı da yanına alarak yurt dışına çıktı. Amerika'ya yerleşen Dinçöz'den şoke eden bir karar çıktı. Adı Reza Zarrab ile aşk dedikodularına karışan Dinçöz evlenme kararı aldı. Bakın Dinçöz kiminle evleniyor.

petekdinozevledi.jpg

PETEK DİNÇÖZ'DEN EVLİLİK KARARI! 4 AY ÖNCE BOŞANMIŞTI

İlk evliliğini 2008'de televizyoncu Can Tanrıyar'la yapan Petek Dinçöz, Tanrıyar'dan 2010 yılında olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Kötü bir süreçten geçen Dinçöz, aşkı iş insanı Serkan Kodaloğlu'nda bulmuş ve 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. Dinçöz'ün bu evlilikten Aslan adında bir oğlu oldu. 8 yıllık evliliğini Nisan ayında bitiren Dinçöz boşanma kararı ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Boşandıktan sonra oğlunun velayetini alan Dinçöz, Amerika'ya yerleşti.

petekdincoz.jpg

ADI REZA ZARRAB İLE ANILMIŞTI

Amerika'da adı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile aşk dedikodularına karışmıştı. İddialara göre Zarrab, Dinçöz'e lüks bir ev almıştı. Bu iddiaları yalanlayan Dinçöz, evlenme kararı ile yine magazine bomba gibi düştü. Boşanmasından henüz 4 ay geçmesine rağmen 3. kez nikah masasına oturacağını duyuran Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile Pazartesi günü evlenecek. Eski eşi Serkan Kodaloğlu da Fas asıllı manken Iman Casablanca ile baş başa yemek yerken görüntülendi.

petekdincozkimdir.jpg

NİDA BÜYÜKBAYRAKTAR KİMDİR?

3. kez nikah masasına oturacak olan Petek Dinçöz'ün bu kararı magazinde yankı uyandırırken, müstakbel eşi Nida Büyükbayraktar da merak konusu oldu. Peki Nida Büyükbayraktar kimdir? Ne iş yapar? Nereli? İşte detaylar.

galipoztuk.jpg

MÜSTAKBEL EŞİ METRO TURİZM'DE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YAPMIŞ

Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturacak olan Petek Dinçöz'un evlenme kararı sonrası ara motorlarında en çok aranan isimler arasında Nida Büyükbayraktar yer aldı. İşletmeci olan Bayraktar 2011 yılında Metro Turizmde Ege Bölge Müdür olarak görev aldı. Şu hala işletmeci olarak görev yaptığı biliniyor. Büyükbayraktar'ın adı Libya'dan Türkiye'ye tahliye edilen vatandaşların yurda gelişlerini organize eden isimlerin başında yer aldığı ortaya çıktı.

galipozturkkim.jpg

FİRARİ GALİP ÖZTÜRK İLE BAĞLANTISI ÇIKTI

Tüm bunların yanı sıra Nida Büyükbayraktar'ın adı Metro Turizmin sahibi Galip Öztürük ile de bağlantısı çıktı. Öztürk, 29 Şubat 2012'de tehditle çek-senet tahsilatı yaptığı, sermaye piyasası suçları işlediği ve kokain kullandığı iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra, tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi. Daha sonra "Adam öldürmeye azmettirmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Öztürk'ün cezanın Yargıtay tarafından onandığı gün yurt dışına kaçtı. Gürcistan'a kaçan Öztürk'ün dosyasında Nida Büyükbayraktar ve abisi Halit Büyükbayraktar'ında adı geçiyor. Abisi Halit Büyükbayraktar'ın Cebir ve tehdit uygulayarak haksız ekonomik çıkar sağlamak için suç işlemek amacıyla kurulmuş silahlı suç örgütüne üye olmak suçundan savunması ortaya çıktı.

İşte o savunma

SANIK HALİT BÜYÜKBAYRAKTAR SAVUNMASINDA;
1.EYLEM:
Cebir ve tehdit uygulayarak haksız ekonomik çıkar sağlamak için suç işlemek amacıyla kurulmuş silahlı suç örgütüne üye olmak suçundan savunması:
8.EYLEM:
Galip Öztürk ve Turgut Öztürk hakkında yapılan soruşturmaları etkilemeye teşebbüs suçundan savunması: Avukatımın söylediği gibi Tape kaydı olarak 729 sırasında kayıtlı telefon görüşmesi ile iddianamenin 174. Sayfasındaki kayıtların kardeşim Nida ile aramdaki görüşmenin dikkate alınmamasının kayıtlardan çıkartılmasını istiyorum, dedi.
C.Savcısından soruldu:
Sanığın talebinin mahkemenin takdirine bırakıyoruz dedi.
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:
Sanık HALİT BÜYÜKBAYRAKTAR ve müdafinin 729 nolu tapenin kayıtlardan çıkarılması talebinin CMK 135 ve devamı maddesi gereğince oy çokluğu ile kabulüne karar verildi, Hakim Hakan DEDE bu tape kaydının çıkarılması talebi yerinde olmadığından talebin reddine karar verilmesi gerektiği yönünde görüş bildirdi.
Açık duruşmaya devam olundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN