Reza Zarrab'tan çapkınlık mesaisi! Petek Dinçöz'e servet döktü

Reza Zarrab'tan çapkınlık mesaisi! Petek Dinçöz'e servet döktü

Ebru Gündeş ile boşandıktan sonra şahsi tüm bilgilerini değiştirip ABD'de kendisine yeni bir hayat kuran Rezza Zarrab olay bir isimle yakalandı. Eşinden boşanan Petek Dinçöz ile fotoğrafları ortaya çıkan Zarrab eski eşi Ebru Gündeş'i sinirlendirecek.

İtirafçı olarak ABD'de tutulan ve daha sonra tahliye edilen Reza Zarrab kendisine yeni bir hayat kurdu. Cezaevindeyken adı Hadise ile yasak aşk haberlerine karışan Zarrab, uzun süre Türkiye gündeminde yer alırken eşi Ebru Gündeş ise tel celsede boşandı. Tahliye olduktan sonra bütün kişisel bilgilerini değiştirip yeni bir hayat kuran Zarrab'ın adı son günlerde Petek Dinçöz ile anılmaya başlandı. Dinçöz de boşandıktan sonra Miami'ye yerleşen ünlüler arasında. Peki Reza Zarrab-Petek Dinçöz ilişkisi nereden ortaya çıktı? Zarrab, Dinçöz'e neler aldı? İşte şoke eden detaylar

erbu.jpg

REZZA ZARRAB ÇAPKINLIK TURUNDA

Boşandıktan sonra çocuğu ile Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz, son günlerde Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab ile anılmaya başlandı. İddialara göre Zarrab, Dinçöz'e ev aldı. Serkan Kodaloğlu ile boşanıp soluğu Miami'de alan Petek Dinçöz'ün lüks evini Reza Zarrab'ın aldığı gündemdeyken, ikili den henüz bir açıklama gelmedi. Tüm bunlar yaşanırken Reza Zarrab, Miami’de genç bir kadınla yemek yerken görüntülendi.

belll.jpg

PETEK DİNÇÖZ'E SERVET DÖKTÜ İDDİASI

Magazinburada'nın iddiasına göre; Reza Zarrab gecenin ilerleyen saatlerinde genç kadınla oldukça samimi anlar da yaşadı. Zarrab'ın şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı ultra lüks bir gökdelende 3.6 milyon dolarlık evde oturduğu da ortaya çıkmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN