Rüyada kuyu görmenin tabiri nedir? Rüyada kuyu görmek dost görünümlü düşmana işarettir

Rüyada kuyu görmenin tabiri nedir? Rüyada kuyu görmek dost görünümlü düşmana işarettir

Rüyada kuyu görmek, rüya sahibinin çevresinde bulunan bazı kişilerin, onun kazandığı başarıyı ve parayı çekemeyen kişiler olduğuna işaret eder. Rüyada kuyu suyu içtiğini görmek, kuyuya düştüğünü görmek ve kuyu kazdığını görmek gibi farklı rüya tabirleri de bulunuyor. İşte, rüyada kuyu görmenin anlamı...

Rüyada kuyu görmek, kişinin etrafındaki dost görünümlü düşmanlara delalettir. Görülme şekline göre farklı anlamları da bulunan rüyada kuyu görmek, zahmetli durumdur ve kuyunun dibi aydınlıksa iyidir.

RÜYADA KUYU GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada kuyu görmek, rüya sahibinin etrafındaki düşmanlarına işaret eder. Rüyayı gören kişinin çevresinde, onu sevmese bile seviyormuş gibi görünen, yaptığı işlerde başarılı olmasını ve kazancının çoğalmasını istemeyen, kazandığı başarılara sevineceği yere içten içe üzülen haset kişiler olduğu anlamını taşır.

Rüyada kuyu görmek, uyarı niteliğindedir ve kişinin her hareketini dikkatli atması gerektiğine, dost yüzlü düşmanların onun en ufak bir açığında zarar vermek için fırsat kolladığına işaret eder.

Rüyada kuyu suyuyla abdest alan birini görmek, rüya sahibinin kalbini kırdığı bir kişiden özür dileyeceğine ve onun gönlünü almak için çabalayacağına delalet eder. Kişi eğer kuyuda kendi yansımasını görmüş ise, bu, rüya sahibinin hayalini kurduğu aile hayatına kavuşacağına ve istediği kadar çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kuyudan su çekmek isteyip ancak bunu başaramadığını gören kişi, çocuğundan dolayı büyük sıkıntı içine girer ve onun için gözyaşı döker. Kişi eğer bahçesinde bir kuyu olduğunu görmüşse, bu rüya, kişinin ailesinden yana bir hayır göreceğine ve hasretini çektiği mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

RÜYADA KUYU SUYU İÇTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada kuyu suyu içtiğini görmek, pek hayırlı anlamlara sahip değildir ve kişinin borca gireceği, işini ve sağlığını kaybedeceği ve sıkıntılı zamanlar geçireceği şeklinde yorumlanır.

RÜYADA KUYUYA DÜŞTÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada kuyuya düştüğünü görmek, rüya sahibinin bir konudan dolayı bir başkasını kınayıp ayıplamasına rağmen kendinin de aynı duruma düşeceği ve o kişinin ne hissettiğini anlayacağı anlamını taşır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN