Rüyada sigara içen birini görmek ne anlama geliyor? Keyfine ve rahatına düşkün biri

Rüyada sigara içen birini görmek ne anlama geliyor? Keyfine ve rahatına düşkün biri

Rüyada sigara içen birini görmek, kişinin sefahata düşkünlüğü olarak tabir edilir. Rüya tabirlerini etkileyen faktörler arasında, rüyanın nasıl görüldüğü önemli bir noktadır. Rüyada sigara içmenin nasıl görüldüğü de önemlidir. Genel olarak sigara dumanı sıkıntıyı ifade etmektedir. İşte, rüyada sigara görmenin yorumu...

Rüyada sigara içen bir kadının görülmesi iyi olduğu söylenmeyen rüyalar içerisindedir. Bu rüya, uğursuzluk anlamına gelir ve kişinin şanssız bir döneme gireceğine, kısmetinin azalacağına, aksilikler ve zorluklarla karşılaşacağına ve bu sebeple de oldukça zor günler yaşayacağına işaret eder. Bu rüyayı gören bir erkekse aynı özelliklerde bir kadın ile tanışacağı anlamına gelmektedir.

RÜYADA SİGARA İÇEN BİRİNİ GÖRMEK

Rüyada sigara içen birini görmek, estetik ve görsel hazza düşkün, yaşam konforundan ödün vermeyen, eğlence ve zevke düşkün bir olarak tabir edilir. Kişi, kendi ihtiyaçlarını her şeyin önünde tutan ve asla rahatından taviz vermeyen bir tabiattadır. Dış görünüşüne, giyim kuşamına ve fiziğine önem gösterir.

RÜYADA SİGARA İÇEN ERKEK GÖRMEK

Rüyada sigara içen erkek görmek, eğer rüyayı gören kişi kadın ve bekar ise, tahsilli, kariyer sahibi ve maddi anlamda zengin biri ile karşılaşacağı ve o kişi ile karşılıklı olarak birbirlerinden hoşlanacağına işret eder. Kişi, karşısına çıkan o beyefendi ile ciddi bir ilişkiye adım atar.

RÜYADA SİGARA İÇEN KADIN GÖRMEK

Rüyada sigara içen kadın görmek, pek hayırlı bir rüya olarak tabir edilmez. Genel anlamda böyle bir rüyanın uğursuz olduğu görüşü hakimdir. Bu rüya, kişinin karşısına çıkacak olumsuz olaylara ve sıkıntı dolu günlere delalet eder.

RÜYADA SİGARA İÇTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada sigara içtiğini görmek, gerçek hayatta istenmeyen bir durum olsa da rüyada sigara içtiğini görmek rüya sahibi için iyi anlamlar taşır. Kişi, bir süredir çekmekte olduğu sıkıntılardan kurtulur, stresten arınıp kafasını dinler. Bu rüya, kişinin geçireceği iyi zamanın şifasından faydalanır.

RÜYADA SİGARA GÖRMEK

Rüyada sigara görmek, genel olarak iyi yorumlanan rüyalar arasındadır. Rüya sahibinin çok bunaldığı sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi, sevdikleri ile bir araya gelir, hasret giderir ve kafasını dağıtıp rahatlar.

RÜYADA SİGARA İÇMEYEN BİRİNİ SİGARA İÇERKEN GÖRMEK

Rüyada sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek, rüya sahibinin sevdiği kişiler ile beraber oldukça büyük bir mutluluk yaşayacağına, fakat sonrasında şansının yaver gideceğine ve bu süreçte oldukça rahat edeceğine, karşısına çıkan fırsatları iyi bir şekilde değerlendireceğine, bu sayede çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen konularda çevresindeki sevdiği kişilerden yardım alacağına, kısmetinin ve şansının açılacağına, işlerinin rast gideceğine, neşesinin artacağına, başarısının artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir sürede son bulacağına, dert ve sıkıntı içerisinde olan herkese destek olacağına, yapmış olduğu hayırlı işler ile sırtının bir daha yere gelmeyeceğine rivayet edilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN